Povezane vesti

Indi Aradinović moli za oproštaj! Odrekla se majke i sestre, a najnovijom objavom otkrila koliko se kaje

Indi Aradinović moli za oproštaj! Odrekla se majke i sestre, a najnovijom objavom otkrila koliko se kaje

Blic pre 1 dan
Nakon burnih reakcija javnosti, Indi je istakla da ih ipak voli najviše na svetu. Pevačica je zatim iznela javno pokajanje i molitvu, tražeći oproštaj od Boga za svoje postupke. Pevačica Indira Indi Aradinović u potpunosti je promenila svoj stav nakon… »
Indi moli za oproštaj! Odrekla se majke i sestre, pa se ponovo oglasila: Pokazala koliko se kaje

Indi moli za oproštaj! Odrekla se majke i sestre, pa se ponovo oglasila: Pokazala koliko se kaje

Telegraf pre 22 sata
Pevačica Indira Indi Aradinović u potpunosti je promenila svoj stav nakon što je juče javno napisala šokantnu poruku da su njena "majka i sestra mrtve za nju". Posle te objave ona se ubrzo pokajala te priznala da ih voli najviše na svetu te da je to bio… »
NESNAĐENA SAM I BESNA! Oglasila se Edita! Olakšala dušu skroz!

NESNAĐENA SAM I BESNA! Oglasila se Edita! Olakšala dušu skroz!

Svet & Skandal pre 23 sata
Pevačica Edita Aradinović oglasila se na društvenoj mreži Instagram gde je sa pratiocima podelila emotivne detalje o periodu nakon porođaja, ali i o tome kako se nosi sa porodičnim izazovima i dramom u kojoj se našla sa sestrom Indi Aradinović. Edita… »
Indi Aradinović okrenula ploču! Govorila da su majka i sestra mrtve za nju, a sada šokirala priznanjem...

Indi Aradinović okrenula ploču! Govorila da su majka i sestra mrtve za nju, a sada šokirala priznanjem...

Kurir pre 1 dan
Pevačica i rođena sestra Edite Aradinović, Indi Aradinović, tokom jučerašnjeg dana šokirala sve kada se oglasila objavom u kojoj je navela da "više nema ni majku ni sestru". Ona se sada oglasila na Instagramu i potpuno je promenila ploču. Indi je istakla… »
Šok preokret! Indi Aradinović rekla da su majka i sestra mrtve za nju, a sad potpuno promenila ploču: "Volim ih najviše"

Šok preokret! Indi Aradinović rekla da su majka i sestra mrtve za nju, a sad potpuno promenila ploču: "Volim ih najviše"

Blic pre 1 dan
Kasnije se predomislila i izjavila da ih voli najviše na svetu te da je pogrešila što je to iznela javno. Edita Aradinović izjavila je da svojoj sestri želi sve najbolje i da između njih nema zle krvi. Pevačica i rođena sestra Edite Aradinović, Indi… »
Indi Aradinović promenila ploču nakon skandala sa sestrom Editom: „Dešava se... bio je to loš trenutak“

Indi Aradinović promenila ploču nakon skandala sa sestrom Editom: „Dešava se... bio je to loš trenutak“

Telegraf pre 1 dan
Pevačica I ndi Aradinovićponovo se oglasila nakon žestokog sukoba sa sestrom Editom Aradinović, koji je privukao veliku pažnju javnosti. Indi je prethodno, u afektu, poručila da su Edita i njihova majka „mrtve za nju“, što je izazvalo brojne reakcije… »
"Okružite se ljudima pored kojih ne morate da budete na oprezu": Emotivna objava Edite nakon skandala sa sestrom

"Okružite se ljudima pored kojih ne morate da budete na oprezu": Emotivna objava Edite nakon skandala sa sestrom

Mondo pre 1 dan
Javnost je i dalje u šoku zbog jučerašnje objave pevačice Indi Aradinović u kojoj se osvrnula na majku i sestru, te rekla da su za nju "umrle". Podsetite se njenih izjava: Edita se oglasila nakon svega i istakla da svojoj sestri "želi sve najlepše", te… »
"Danas sam bolje" oglasila se Edita u jeku porodične drame sa sestrom: Važno je koga puštamo blizu sebe dok smo najranjiviji…

"Danas sam bolje" oglasila se Edita u jeku porodične drame sa sestrom: Važno je koga puštamo blizu sebe dok smo najranjiviji…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović, u jeku porodične drame sa sestrom Indi, oglasila se na društvenoj mreži Instagram i podelila fotografije tokom trudnoće i posle porođaja. Edita je otkrila i čime se suočava posle porođaja. - Nesnađena, osetljiva, tužna, srećna… »
"Danas sam bolje" u jeku drame sa sestrom, oglasila se Edita: "Porodicu za kojom sam tragala, sad imam kod kuće"

"Danas sam bolje" u jeku drame sa sestrom, oglasila se Edita: "Porodicu za kojom sam tragala, sad imam kod kuće"

Blic pre 1 dan
Edita Aradinović se oglasila nakon porodične drame sa sestrom Indirom, koja je nju i majku proglasila 'mrtvima za nju'. Podelila je lična osećanja i iskustva iz perioda trudnoće, porođaja i postpartuma, naglašavajući emocionalnu nestabilnost i izazove. U… »
Oglasila se Edita u jeku drame sa Indi: Snimala se dok plače, pa poručila - "Porodica za kojom sam tragala..."

Oglasila se Edita u jeku drame sa Indi: Snimala se dok plače, pa poručila - "Porodica za kojom sam tragala..."

Telegraf pre 1 dan
Dok njena sestra Indi Aradinović svoje objave posvećuje isključivo njoj, Edita Aradinović sada se oglasila na Instagramu i pričala o majčinstvu i fazama kroz koje prolazi. Naime, pevačica se ne potresa mnogo zbog izjava svoje sestre i koleginice, pa je… »

Vesti dana »