Povezane vesti

MOJE PARE TROŠIM KAKO HOĆU! Katarina Grujić progovorila: UDARI IH MALO KOMPLEKS!

MOJE PARE TROŠIM KAKO HOĆU! Katarina Grujić progovorila: UDARI IH MALO KOMPLEKS!

Svet & Skandal pre 24 sata
„SA SVOJIM PARAMA URADIĆU ŠTA JA HOĆU“ Katarina Grujić o finansijama i garderobi: Nije mi problem da istu haljinu obučem više puta Pevačica Katarina Grujić važi za jednu od najstilizovanijih žena na estradi, a nedavno je otvoreno govorila o svom… »
Mladi šabački privrednici u svojim lokalima prikupili školski pribor za više od 120 mališana

Mladi šabački privrednici u svojim lokalima prikupili školski pribor za više od 120 mališana

RTS pre 1 dan
Ako imaš dobru volju ništa nije teško, a kada te podrže drugi onda se za đake lako obezbedi školski pribor. Da bi školarci imali i nove i prepune rančeve Aleksandra Radovanović iz Šapca pokrenula je akciju "Veliko srce za male đake". Priključili su joj… »
"Sa svojim parama uradiću šta ja hoću" Katarina Grujić o finansijama i garderobi: Nije mi problem da istu haljinu obučem više…

"Sa svojim parama uradiću šta ja hoću" Katarina Grujić o finansijama i garderobi: Nije mi problem da istu haljinu obučem više…

Kurir pre 1 dan
Katarina Grujić važi za jednu od najstilizovanijih žena na estradi, a nedavno je otkrila da ima mnogo garderobe, ali da joj nije problem da istu stvar obuče dva puta. - Meni nije problem da obučem istu haljinu nekoliko puta, ljude malo udare kompleksi… »

Vesti dana »