Povezane vesti
Maloletna učesnica Elite 10 došla sa majkom na potpisivanje ugovora: "Roditelji su šokirani mojom odlukom"
Telegraf pre 24 dana
Nakon što bez majčinog prisustva nova učesnica "Elite 10", Jovana Kosovac, nije uspela da potpiše ugovor, sada se upravo sa njom pojavila ispred Pinka, kako bi i zvanično postala nova učesnica rijalitija. Ona je otkrila da ima 17 godina, te da su… »
(Video): Maloletna učesnica "Elite 10" sa majkom došla na potpisivanje ugovora: "Roditelji su šokirani mojom odlukom"
Blic pre 25 dana
Jovana Kosovac ima 17 godina i postala je nova učesnica rijalitija 'Elite 10' uz prisustvo majke prilikom potpisivanja ugovora. Njen ulazak u rijaliti izazvao je burne komentare i šok kod roditelja. Nakon što bez majčinog prisustva nova učesnica "Elite… »
Njena majka beži ispred pinka: Maloletna ulazi u Elitu 10, spomenula ugovor i trudnoću: "Ništa me neće sputati da uđem" (video)…
Blic pre 25 dana
Jovana navodi da joj je glavni motiv finansijska pomoć porodici i ne mari za negativne komentare, dok školski drugovi šaljivo podržavaju njenu pobedu. Izjavila je da se teško nosi sa osudama zbog svojih godina, ali želi da dokaže publici da ima dobre… »
Vesti dana »
Studentska lista predstavlja postizborni plan u Beogradu i centralnoj Srbiji
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 13 povezanih
Međedović siguran u Čairu: Srbija povela 2:0 protiv Litvanije
Niške vesti pre 17 minutajoš 37 povezanih
Holandska policija rasturila nasilne ekstremno desničarske demonstracije u Hagu
Beta pre 43 minutajoš 21 povezana