Povezane vesti
Maloletna učesnica Elite 10 došla sa majkom na potpisivanje ugovora: "Roditelji su šokirani mojom odlukom"
Telegraf pre 2 dana
Nakon što bez majčinog prisustva nova učesnica "Elite 10", Jovana Kosovac, nije uspela da potpiše ugovor, sada se upravo sa njom pojavila ispred Pinka, kako bi i zvanično postala nova učesnica rijalitija. Ona je otkrila da ima 17 godina, te da su… »
(Video): Maloletna učesnica "Elite 10" sa majkom došla na potpisivanje ugovora: "Roditelji su šokirani mojom odlukom"
Blic pre 2 dana
Jovana Kosovac ima 17 godina i postala je nova učesnica rijalitija 'Elite 10' uz prisustvo majke prilikom potpisivanja ugovora. Njen ulazak u rijaliti izazvao je burne komentare i šok kod roditelja. Nakon što bez majčinog prisustva nova učesnica "Elite… »
Njena majka beži ispred pinka: Maloletna ulazi u Elitu 10, spomenula ugovor i trudnoću: "Ništa me neće sputati da uđem" (video)…
Blic pre 2 dana
Jovana navodi da joj je glavni motiv finansijska pomoć porodici i ne mari za negativne komentare, dok školski drugovi šaljivo podržavaju njenu pobedu. Izjavila je da se teško nosi sa osudama zbog svojih godina, ali želi da dokaže publici da ima dobre… »
Vesti dana »
Fudbaleri Partizana pobedili Hetafe, ali ostali bez plasmana u Ligu konferencije
RTV pre 16 minutajoš 35 povezanih
Nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije: Rasprava o budžetu, eksproprijaciji i projektima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 35 povezanih
„Sve je pod blatom i muljem“: Spasioci tragaju za nestalima u bujičnim poplavama u Nepalu
Nedeljnik pre 4 satijoš 40 povezanih
(VIDEO) Pao je Hetafe, Humska peva i plače: Partizan bez Evrope!
Sport klub pre 16 minutajoš 29 povezanih