Povezane vesti

Toni povukao drastičan potez, očima ne može da vidi bivšu ženu: "Sramota da bude Draganu, želi da me pljuju"

Toni povukao drastičan potez, očima ne može da vidi bivšu ženu: "Sramota da bude Draganu, želi da me pljuju"

Telegraf pre 4 sati
Biznismen Toni Bijelić posle razvoda od pevačice Dragane Mirković ne želi ni da čuje za nju. Oni nimalo nisu ostali u dobrim odnosima, pa se javno prozivaju, dok je on sad povukao još jedan potez koji su primetili Draganini fanovi. Toni je sve do nedavno… »
Toni povukao drastičan potez, očima ne može da vidi bivšu ženu! "Sramota da bude Draganu, želi da me pljuju", došao u Beograd…

Toni povukao drastičan potez, očima ne može da vidi bivšu ženu! "Sramota da bude Draganu, želi da me pljuju", došao u Beograd…

Blic pre 5 sati
Posle razvoda, Toni je viđen u Beogradu kako se druži sa Željkom Mitrovićem i Brankom Babićem. Dragana je otkrila da su je deca nagovarala na razvod. Biznismen Toni Bijelić posle razvoda od pevačice Dragane Mirković ne želi ni da čuje za nju. Oni nimalo… »
"Shvatiće sve, ali me neće zanimati" Toni je u Beogradu nakon razvoda i lumpuje: Svi pričaju o ovoj objavi

"Shvatiće sve, ali me neće zanimati" Toni je u Beogradu nakon razvoda i lumpuje: Svi pričaju o ovoj objavi

Telegraf pre 22 sata
Biznismen Toni Bijelić došao je u srpsku prestonicu, a društvo mu pravi velika holivudska zvezda Žan Klod Van Dam sa kojim Draganin bivši muž neguje dugoogdišnje prijateljstvo. Njihovom društvu pridružili su se i željko Mitrović i Branko Babić a on je sa… »

Vesti dana »