Povezane vesti
"Zarađivao sam brdo para, a deca su mi patila" Filip 12 godina radio u Nemačkoj i napustio sve! Dao otkaz u "obećanoj zemlji"…
Kurir 25.08.2026
Posle 12 godina života i rada u Nemačkoj, Filip Krišto odlučio je da napravi veliki životni zaokret. Sa suprugom i troje dece vratio se u Bosnu i Hercegovinu, na dedovinu u selu Zagoričani između Šujice i Livna, gde danas gradi novi život i razvija… »
Filip se posle 12 godina života u Nemačkoj, sa suprugom i troje dece vratio na dedovinu! Sada živi po svojim pravilima: "Što…
Blic 25.08.2026
Filip Krišto se nakon 12 godina života u Nemačkoj vratio sa porodicom u Bosnu i Hercegovinu, odlučivši da započne novi život na selu Počeo je da se bavi stočarstvom i trenutno ima stado od 110 ovaca, sa planom da ga poveća na preko 350 Za mnoge ljude… »
Vesti dana »
U Kragujevcu dočekani studenti biciklisti „Čuvari Ustava“, obratili se kandidati za poslanike, nakon skupa bakljada pristalica SNS
Insajder pre 15 minutajoš 26 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Danas pre 4 satijoš 27 povezanih
"Poslednja šansa da se Srbija izvuče iz rata": Novi optimizam o smrti Milana Panića, protivkandidata Miloševiću na izborima 1992.
Insajder pre 5 satijoš 36 povezanih
Atina: Šestoro poginulih u eksploziji zgrade u turističkoj četvrti Plaka
Radio sto plus pre 5 satijoš 31 povezana