Povezane vesti

"Zarađivao sam brdo para, a deca su mi patila" Filip 12 godina radio u Nemačkoj i napustio sve! Dao otkaz u "obećanoj zemlji"…

"Zarađivao sam brdo para, a deca su mi patila" Filip 12 godina radio u Nemačkoj i napustio sve! Dao otkaz u "obećanoj zemlji"…

Kurir 25.08.2026
Posle 12 godina života i rada u Nemačkoj, Filip Krišto odlučio je da napravi veliki životni zaokret. Sa suprugom i troje dece vratio se u Bosnu i Hercegovinu, na dedovinu u selu Zagoričani između Šujice i Livna, gde danas gradi novi život i razvija… »
Filip se posle 12 godina života u Nemačkoj, sa suprugom i troje dece vratio na dedovinu! Sada živi po svojim pravilima: "Što…

Filip se posle 12 godina života u Nemačkoj, sa suprugom i troje dece vratio na dedovinu! Sada živi po svojim pravilima: "Što…

Blic 25.08.2026
Filip Krišto se nakon 12 godina života u Nemačkoj vratio sa porodicom u Bosnu i Hercegovinu, odlučivši da započne novi život na selu Počeo je da se bavi stočarstvom i trenutno ima stado od 110 ovaca, sa planom da ga poveća na preko 350 Za mnoge ljude… »

Vesti dana »