Povezane vesti

"Večeras mi je pred očima nestao sin (2)" Voditeljka Anđela Đurašković preživela dramu u Beogradu

"Večeras mi je pred očima nestao sin (2)" Voditeljka Anđela Đurašković preživela dramu u Beogradu

Mondo pre 1 dan
Poznata voditeljka Anđela Đurašković proživela je dramu u Beogradu kada joj je pred očima nestao dvogodišnji sin. Na svu sreću, mališan je pronađen nakon pola sata. U svojoj potresnoj objavi, Anđela je opisala trenutak u kojem joj se za pola sata ceo… »
"Večeras mi je pred očima nestao sin" Voditeljka progovorila o drami: Mališan pronađen posle pola sata

"Večeras mi je pred očima nestao sin" Voditeljka progovorila o drami: Mališan pronađen posle pola sata

Telegraf pre 22 sata
Poznata voditeljka Anđela Đurašković nedavno se suočila sa agonijom nakon što joj je nestao dvogodišnji sin. Ubrzo je on na svu sreću pronađen, međutim njoj je to delovalo kao čitava večnost. Voditeljka je o neprijatnom iskustvu progovorila na društvenim… »
"Večeras mi je pred očima nestao sin (2)" Voditeljka Anđela Đurašković preživela dramu u Beogradu, mališan pronađen posle pola…

"Večeras mi je pred očima nestao sin (2)" Voditeljka Anđela Đurašković preživela dramu u Beogradu, mališan pronađen posle pola…

Blic pre 23 sata
Anđela je opisala ogromnu podršku nepoznatih ljudi koji su joj pomogli da pronađe sina, naglašavajući njihovu humanost. Neposredno pre dolaska policije, dečaka su pronašli zahvaljujući angažovanju prolaznika. Poznata voditeljka Anđela Đurašković… »
"Pred očima mi je nestao sin (2)!" Poznata voditeljka doživela pakao u Beogradu: "Pola sata je trajalo kao večnost..."

"Pred očima mi je nestao sin (2)!" Poznata voditeljka doživela pakao u Beogradu: "Pola sata je trajalo kao večnost..."

Kurir pre 23 sata
. Potraga je trajala oko pola sata, koje je za Anđelu, kako je opisala, delovalo kao čitava večnost. Na sreću, mališan je pronađen pre nego što je stigla policija. Nakon svega, voditeljka se oglasila na društvenim mrežama i podelila potresno iskustvo… »

Vesti dana »