Povezane vesti

Pradeda iz Mongolije u 92. godini osvojio svetsko zlato na 100 metara

Pradeda iz Mongolije u 92. godini osvojio svetsko zlato na 100 metara

Newsmax Balkans pre 24 sata
Državljanin Mongolije Radna Ceren ispisao je istoriju na Svetskom masters prvenstvu u južnokorejskom gradu Teguu, pošto je sa 92 godine osvojio zlatnu medalju u trci na 100 metara u kategoriji atletičara starijih od 90 godina. Ceren je deonicu prešao za… »
(Video) U 10. deceniji prvak sveta na 100 metara! Neverovatan poduhvat pradede iz Mongolije: Jako sam srećan jer sam pobedio…

(Video) U 10. deceniji prvak sveta na 100 metara! Neverovatan poduhvat pradede iz Mongolije: Jako sam srećan jer sam pobedio…

Dnevnik pre 1 sat
Radna Ceren iz Mongolije postao je svetski šampion u trci na 100 metara, a ono što taj poduhvat čini posebnim jeste da on ima 92 godine, a da je pobedu ostvario u kategoriji trkača koji su zagazili u desetu deceniju života. Na Svetskom masters prvenstvu… »
Sa 92 godine postao prvak sveta na 100 metara – pradeda iz Mongolije ima savete za mlade

Sa 92 godine postao prvak sveta na 100 metara – pradeda iz Mongolije ima savete za mlade

RTS pre 5 sati
Radna Ceren iz Mongolije postao je svetski šampion u trci na 100 metara, a ono što taj poduhvat čini posebnim jeste da on ima 92 godine, a da je pobedu ostvario u kategoriji trkača koji su zagazili u desetu deceniju života. Na Svetskom masters prvenstvu… »

Vesti dana »