Povezane vesti

Alkaraz konačno zaigrao, bio nervozan pored Serene kao nikad pre: "Skoro da sam zaboravio kakav je osećaj..."

Alkaraz konačno zaigrao, bio nervozan pored Serene kao nikad pre: "Skoro da sam zaboravio kakav je osećaj..."

Nova pre 3 sata
Karlos Alkaraz, španski teniser, vratio se na teren posle skoro pet meseci pauze zbog povrede ručnog zgloba, a imao je tu čast da zaigra pored Serene Vilijams. Mladi Španac i iskusna Amerikanka, koja je već duboko zagazila u petu deceniju života, igrali… »
Alkaraz: Skoro sam zaboravio kakav je ovo osećaj

Alkaraz: Skoro sam zaboravio kakav je ovo osećaj

Danas pre 7 sati
Španski teniser Karlos Alkaraz, koji se vratio na teren posle skoro pet meseci pauze zbog povrede, priznao je da je bio nervozan delom i zbog toga što mu je partnerka u dublu na US openu bila Amerikanka Serena Vilijams. Alkaraz i Vilijams su na startu… »
Oglasio se Karlos Alkaraz! Evo šta je rekao nakon eliminacije sa Ju-Es opena

Oglasio se Karlos Alkaraz! Evo šta je rekao nakon eliminacije sa Ju-Es opena

Večernje novosti pre 8 sati
Španski teniser Karlos Alkaraz, koji se vratio na teren posle skoro pet meseci pauze zbog povrede, priznao je da je bio nervozan delom i zbog toga što mu je partnerka u dublu na Ju Es Openu bila Amerikanka Serena Vilijams. FOTO: Tanjug/AP/Mark J. Terrill… »
Alkaras: Skoro sam zaboravio kakav je ovo osećaj

Serbian News Media pre 9 sati
Španski teniser Karlos Alkaras, koji se vratio na teren posle skoro pet meseci pauze zbog povrede, priznao je da je bio nervozan delom i zbog toga što mu je partnerka u dublu na Ju Es Openu bila Amerikanka Serena Vilijams. Alkaras i Vilijams su na startu… »

Radio sto plus pre 8 sati
Alkaras i Vilijams su na startu Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku pobedili Britanca Lojda Glaspula i Erin Rutlif sa Novog Zelanda sa 5:3, 4:1 na veliko oduševljenje publike na stadionu “Artur Eš”. Međutim, potom su u četvrtfinalu izgubili od švajcarske… »
Skoro sam zaboravio kakav je ovo osećaj! Karlos Alkaraz otvorio dušu: Svi su mogli da vide da sam bio zaista nervozan...

Skoro sam zaboravio kakav je ovo osećaj! Karlos Alkaraz otvorio dušu: Svi su mogli da vide da sam bio zaista nervozan...

Kurir pre 8 sati
Španski teniser Karlos Alkaraz, koji se vratio na teren posle skoro pet meseci pauze zbog povrede, priznao je da je bio nervozan delom i zbog toga što mu je partnerka u dublu na US Openu bila Amerikanka Serena Vilijams. Alkaraz i Vilijams su na startu… »
Nastavlja se eliminacija zvezda - Serena Vilijams i Karlos Alkaraz poraženi na Ju-Es openu

Nastavlja se eliminacija zvezda - Serena Vilijams i Karlos Alkaraz poraženi na Ju-Es openu

RTS pre 9 sati
Teniserka iz Švajcarske Belinda Benčić i Italijan Flavio Koboli plasirali su se u polufinale Ju-Es opena u miks dublu, pošto su u četvrtfinalu u Njujorku pobedili Amerikanku Serenu Vilijams i Španca Karlosa Alkaraza 5:4 (7:4), 4:1. Benčić i Koboli će u… »
Kraj za Alkarasa i Serenu na US openu: "Osetili smo njihovu auru" VIDEO

Kraj za Alkarasa i Serenu na US openu: "Osetili smo njihovu auru" VIDEO

B92 pre 11 sati
Karlos Alkaras i Serena Vilijams završili su takmičenje u četvrtfinalu miksa na US openu. Od njih su bolji bili Flavio Koboli i Belinda Benčić – 5:4 (4), 4:1. "Igrati protiv Karlosa i Serene je velika čast", rekla je Benčić i dodala: "Osetili smo njihovu… »
Karlos Alkaraz otkrio kako se osećao na terenu posle prvog meča od aprila: “Svi ste videli…”

Karlos Alkaraz otkrio kako se osećao na terenu posle prvog meča od aprila: “Svi ste videli…”

Telegraf pre 11 sati
Karlos Alkaraz vratio se na teren posle više od četiri meseca pauze, i to na spektakularan način – u miks dublu na US Openu zaigrao je zajedno sa Serenom Vilijams. Španac i američka teniska legenda savladali su u prvom meču Erin Routlif i Lojda Glasula… »
Alkaras na terenu posle 4 meseca: Fenomenalno se osećam

Alkaras na terenu posle 4 meseca: Fenomenalno se osećam

Sport klub pre 12 sati
Bez meča od sredine aprila, Karlos Alkaras se sinoć vratio na teren. Jeste da je igrao u miksu, jeste da sa Serenom Vilijems nije došao do titule, ali ništa mu nije pokvarilo zadovoljstvo zbog povratka: – Stvarno se osećam fenomenalno. Iako smo izgubili… »
Karlos Alkaraz izbačen sa Ju-Es opena

Karlos Alkaraz izbačen sa Ju-Es opena

Večernje novosti pre 13 sati
NOVA frizura i povratak kakav nije očekivao nakon povrede za Karlosa Alkaraza! Marcin Cholewinski / Zuma Press / Profimedia Španac je završio takmičenje na Ju-Es openu,kada je u pitanju miks dubl. Naime, u paru sa Serenom Vilijams prošli su u… »
Kraj za Serenu i Alkaraza - ništa od polufinala turnira u miksu

Kraj za Serenu i Alkaraza - ništa od polufinala turnira u miksu

Nova pre 18 sati
Serena Vilijams i Karlos Alkaraz završili su učešće u miks dublu na US Openu, pošto su u četvrtfinalu poraženi od Flavija Kobolija i Belinde Benčić sa 5:4 (4), 4:1. Bio je to jedan od najiščekivanijih duela dosadašnjeg dela turnira, s obzirom na to da su… »
Serena Vilijams i Karlos Alkaraz ispali sa US Opena

Serena Vilijams i Karlos Alkaraz ispali sa US Opena

Telegraf pre 19 sati
Serena Vilijams i Karlos Alkaraz završili su učešće u miks dublu na US Openu. Od američko-španske kombinacije bolji su bili Flavio Koboli i Belinda Benčić rezultatom 2:0 (5:4, 4:1). Vilijams i Alkaraz uspeli su da prebrode prvu prepreku u ovom danu, ali… »

Vesti dana »