Povezane vesti

Održana tribina roditelja đaka Jovine gimnazije: „Idemo ka teškoj autokratiji, ali istrajaćemo u borbi“

Održana tribina roditelja đaka Jovine gimnazije: „Idemo ka teškoj autokratiji, ali istrajaćemo u borbi“

Nedeljnik pre 23 dana
Srbiju je zahvatio karcinom koji je metastazirao na celo društvo, uključujući i Jovinu gimnaziju, ali se konačno pojavio lek koji se zove mladost Srbije i koji će pomoći da se taj karcinom izleči, piše portal 021.rs. Tako je ocenjeno na tribini ispred… »
Poruke sa tribine "Svi smo mi Jovina": Idemo ka teškoj autokratiji, ali istrajaćemo u borbi

Poruke sa tribine "Svi smo mi Jovina": Idemo ka teškoj autokratiji, ali istrajaćemo u borbi

Radio 021 pre 23 dana
Srbiju je zahvatio karcinom koji je metastazirao na celo društvo, uključujući i Jovinu gimnaziju, ali se konačno pojavio lek koji se zove mladost Srbije i koji će pomoći da se taj karcinom izleči. Tako je ocenjeno na tribini ispred Gimnazije "Jovan… »
“Svi smo Jovina”: Protiv kancera i patološke mržnje prema svemu lepom, učenom i izuzetnom borimo se ekstremnom solidarnošću…

“Svi smo Jovina”: Protiv kancera i patološke mržnje prema svemu lepom, učenom i izuzetnom borimo se ekstremnom solidarnošću…

Moj Novi Sad pre 23 dana
“Srbiju je zahvatio karcinom koji je metastazirao na celo društvo, uključujući i Jovinu gimnaziju, ali se konačno pojavio lek koji se zove mladost Srbije i koji će pomoći da se taj karcinom izleči”, rečeno je u utorak uveče ispred Gimnazije “Jovan… »
Tribina „Svi smo mi Jovina“: „Živimo u državi koja korača prema teškoj autokratiji“

Tribina „Svi smo mi Jovina“: „Živimo u državi koja korača prema teškoj autokratiji“

Danas pre 23 dana
Srbiju je zahvatio karcinom koji je metastazirao na celo društvo, uključujući i Jovinu gimnaziju, ali se konačno pojavio lek koji se zove mladost Srbije i koji će pomoći da se taj karcinom izleči, ocenjeno je večeras na tribini ispred gimnazije „Jovan… »

Vesti dana »