Povezane vesti
SAD odaju počast Doli Parton: Zastave na pola koplja, Empajer stejt bilding zasijao u njenu čast
NIN pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je naredio da se u čast američke kantri pevačice i glumice Doli Parton, koja je preminula juče, zastave u SAD spuste na pola koplja tokom narednih nedelju dana. "Veoma mi je žao što moram da obavestim da je… »
Zastave u SAD biće nedelju dana na pola koplja u čast kantri zvezde Doli Parton: "Nikada neće biti nikoga poput nje"
Newsmax Balkans pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je naredio da se u čast američke kantri pevačice i glumice Doli Parton, koja je preminula 25. avgusta zastave u Sjedinjenim Američkim Državama spuste na pola koplja tokom narednih nedelju dana. "Veoma mi je… »
Tramp: Zbog smrti Doli Parton zastave u SAD nedelju dana na pola koplja
Euronews pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je naredio da se u čast američke kantri pevačice i glumice Doli Parton, koja je preminula juče, zastave u SAD spuste na pola koplja tokom narednih nedelju dana. "Veoma mi je žao što moram da obavestim da je… »
Tramp: Zbog smrti Doli Parton zastave u SAD nedelju dana na pola koplja
RTV pre 2 dana
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je naredio da se u čast američke kantri pevačice i glumice Doli Parton, koja je preminula juče, zastave u SAD spuste na pola koplja tokom narednih nedelju dana. "Veoma mi je žao što moram da… »
Tramp doneo veliku odluku nakon smrti Doli Parton: Zastave širom SAD nedelju dana na pola koplja
B92 pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je naredio da se u čast američke kantri pevačice i glumice Doli Parton, koja je preminula danas, zastave u SAD spuste na pola koplja tokom narednih nedelju dana. "Veoma mi je žao što moram da obavestim da je… »
Tramp naložio spuštanje zastave na pola koplja sedam dana u znak počasti za Doli Parton
Danas pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp objavio je danas da će u čast čuvene pevačice Doli Parton, koja je umrla danas u 80. godini, biti spuštena američka zastava na pola koplja širom SAD na nedelju dana. Tramp je preko svoje društvene mreže napisao da je jako… »
Vesti dana »
RHMZ izdrao novo upozorenje: Srbiju očekuju visoke temperature, povećan rizik od požara
NIN pre 8 minutajoš 31 povezana
Broj žrtava poplava u Nepalu i Kini porastao na 469, vlasti upozoravaju na moguće nove poplave
REUC pre 48 minutajoš 26 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za područje Deliblatske peščare zbog jakog vetra
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih
Poslanici u Skupštini Srbije nastavili raspravu o amandmanima na predložene zakone
Beta pre 44 minutajoš 18 povezanih