Povezane vesti
Rasim Ljajić: Partizan od početka između dve vatre – jedni su nas nazivali „ćaci“, a drugi „blokaderska uprava“
Danas pre 10 sati
– Mi smo od početka između dve vatre. Jedni su nas nazivali „ćaci uprava“, a drugi „blokaderska uprava“. Dakle, mi smo Partizanova uprava, ja sam za dve godine koliko sam u Partizanu dao tri intervjua i to dva o međunarodnoj politici, jedan je bio oko… »
Ljajić: Otkako smo došli u FK Partizan zvali su nas i „ćaci“ i „blokaderska uprava“
Nedeljnik pre 11 sati
Predsednik fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić rekao je da je uprava od dolaska na čelo crno-belih bila „između dve vatre“ pošto su je napadali iz političkih razloga i istakao da je cilj da Saša Ilić ostane trener ekipe. „Mi smo od početka između dve… »
Ljajić: Otkako smo došli u Partizan zvali su nas i ćaci i blokaderska uprava
Radio 021 pre 12 sati
Predsednik fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić rekao je da je uprava od dolaska na čelo crno-belih bila "između dve vatre" pošto su je napadali iz političkih razloga i istakao da je cilj da Saša Ilić ostane trener eki. "Mi smo od početka između dve… »
Vesti dana »
Na kinesko-nepalskoj granici tri osobe poginule, 265 se vodi kao nestalo
Politika pre 1 satjoš 44 povezane
Skupština završena za danas, poslanici vlasti se tri sata jedini javljali za reč po amandmanima
Radio sto plus pre 28 minutajoš 48 povezanih