Povezane vesti
Džon Sevidž: Ponosan sam na svoje kolege u Srbiji i na odvažne i ozbiljne studente u protestu
N1 Info pre 27 dana
"Ne znam, nažalost, detalje šta se sada događa u vašoj zemlji, ali ja sam oduvek verovao u hrabrost i snagu mladih ljudi da pokušavaju da menjaju situacije u društvima u kojima žive – oni su najspremniji na rizik i na posledice svog političkog bunta, i… »
Džon Sevidž za Danas: Ponosan sam na moje kolege u Srbiji i na odvažne i ozbiljne studente u protestu
Danas pre 27 dana
– Ne znam, nažalost, detalje šta se sada događa u vašoj zemlji, ali ja sam oduvek verovao u hrabrost i snagu mladih ljudi da pokušavaju da menjaju situacije u društvima u kojima žive – oni su najspremniji na rizik i na posledice svog političkog bunta, i… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Tri sata razgovora SAD i Irana u Njujorku; stupaju na snagu američke sankcije iranskim avio-kompanijama
RTV pre 27 minutajoš 1 povezana
Zelenski Trampu: Razgovor sa Putinom u trilateralnom formatu; Kremlj: Ništa se ne postiže primirjem
RTS pre 47 minutajoš 3 povezane
Visoki zvaničnik NATO-a: Putin postaje neobazriv, opasan, spremniji na rizik
Beta pre 6 satijoš 2 povezane
Stigla je jesen, krenulo i smrzavanje, ponesite kišobran. Ali, ko već žali sa letom, da ne tuguje, uskoro novi obrt.
Blic pre 42 minutajoš 5 povezanih