Povezane vesti

Snimci sa nastupa Darka Lazića u Zenici se masovno šire na mrežama, evo zbog čega: Pevač na meti kritika (video)

Snimci sa nastupa Darka Lazića u Zenici se masovno šire na mrežama, evo zbog čega: Pevač na meti kritika (video)

Blic pre 1 dan
Posebno su negativno ocenjeni njegovi izvođenja pesama 'Prvi korak' i 'Dotakni me'. Na društvenim mrežama su se masovno delili snimci i šaljivi komentari o njegovom pevanju. Pevač Darko Lazić godinama je prepoznatljiv po sjajnoj atmosferi na nastupima… »
"Mislim da je bolji vozač..." Isplivali šokantni snimci pevanja Darka Lazića, ljudi u neverici: "Šta se njemu desilo?" -…

"Mislim da je bolji vozač..." Isplivali šokantni snimci pevanja Darka Lazića, ljudi u neverici: "Šta se njemu desilo?" -…

Kurir pre 1 dan
Darko Lazić godinama je važio za pevača koji na nastupima pravi odličnu atmosferu, a njegov vokal mnogi su upravo zbog energije i emocije koju unosi u pesme izdvajali kao jedan od njegovih aduta. Ipak, snimci sa njegovog skorašnjeg nastupa u Zenici, u… »
"Bolje vozi nego što peva": Bura na mrežama zbog nastupa Darka Lazića, ljudi ne veruju šta čuju (video)

"Bolje vozi nego što peva": Bura na mrežama zbog nastupa Darka Lazića, ljudi ne veruju šta čuju (video)

Mondo pre 1 dan
Darko Lazić je jedan od najuspešnijih pevača Granda. Godinama unazad je najtraženiji pevač u regionu i na privatnim slavljima, sve zahvaljujući glasu i atmosferi koju pravi na svojim nastupima. Ipak, snimci sa njegovog skorašnjeg nastupa u Zenici, u… »

Vesti dana »