Povezane vesti
"Splash brother" predstavljen u Majamiju, biće saigrač Nikole Jovića: "Znam da je zahtevna atmosfera..."
Telegraf pre 1 dan
Košarkaš Majamija Klej Tompson izjavio je da jedva čeka da počne da radi sa timom i naveo da je izabrao ekipu Hita jer je dobio priliku da ponovo pobeđuje, preneo je AP. - Znam da je ovde zahtevna atmosfera. To je ono što me je privuklo da dođem - rekao… »
Majami napravio "paklen" tim, kod Jovića stigao jedan od najboljih šutera ikad: Odrekao se miliona da bi napao titulu
Nova pre 1 dan
Majami Hit u sezonu 2026/27. ulazi sa šampionskim ambicijama, jer je tokom prelaznom roka napravio nekoliko velikih poteza. Najpre je Janis Adetokumbo potpisao ugovor sa Majamijem, a sada je stigao i Klej Tompson, koji je govorio na konferenciji za… »
Tompson kaže da je izabrao Majami jer je dobio priliku da ponovo pobeđuje
Radio sto plus pre 1 dan
“Znam da je ovde zahtevna atmosfera. To je ono što me je privuklo da dođem”, rekao je Tompson, prenosi AP. Tompson, koji je u Majami stigao posle dve sezone u Dalasu, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Hitom vredan oko 11,5 miliona dolara. On se odrekao… »
Vesti dana »
Premijer i ministar u parlamentu: Strateško opredeljenje Srbije je EU, referendum o tome je daleko
Beta pre 3 satajoš 35 povezanih
Navijači Zvezde oterali svoje fudbalere: Pogledajte scene posle epske bruke u Češkoj VIDEO
Nova pre 15 minutajoš 28 povezanih
Cunami blata! Podaci o kataklizmi lede krv u žilama: Vodeni zid visok kao zgrada sravnio je sve pred sobom, svet i dalje u šoku posmatra prizore
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih
„Tvoja će hrabrost postati simbol za naše nove generacije“ – poručuju Užičani odajući počast preminulom generalu Ratku Mladiću
Užice oglasna tabla pre 2 satajoš 147 povezanih
Zvezdin kolaps u Plzenju - pet primljenih golova za silazak u Ligu konferencije
RTS pre 15 minutajoš 62 povezane