Povezane vesti
"Splash brother" predstavljen u Majamiju, biće saigrač Nikole Jovića: "Znam da je zahtevna atmosfera..."
Telegraf pre 31 dana
Košarkaš Majamija Klej Tompson izjavio je da jedva čeka da počne da radi sa timom i naveo da je izabrao ekipu Hita jer je dobio priliku da ponovo pobeđuje, preneo je AP. - Znam da je ovde zahtevna atmosfera. To je ono što me je privuklo da dođem - rekao… »
Majami napravio "paklen" tim, kod Jovića stigao jedan od najboljih šutera ikad: Odrekao se miliona da bi napao titulu
Nova pre 31 dana
Majami Hit u sezonu 2026/27. ulazi sa šampionskim ambicijama, jer je tokom prelaznom roka napravio nekoliko velikih poteza. Najpre je Janis Adetokumbo potpisao ugovor sa Majamijem, a sada je stigao i Klej Tompson, koji je govorio na konferenciji za… »
Tompson kaže da je izabrao Majami jer je dobio priliku da ponovo pobeđuje
Radio sto plus pre 31 dana
“Znam da je ovde zahtevna atmosfera. To je ono što me je privuklo da dođem”, rekao je Tompson, prenosi AP. Tompson, koji je u Majami stigao posle dve sezone u Dalasu, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Hitom vredan oko 11,5 miliona dolara. On se odrekao… »
Vesti dana »
Izvučena tela svih šestoro stradalih u eksploziji i urušavanju zgrade u Atini
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih
Šta su dogovorili Si Đinping i Tramp: Osam tačaka koje menjaju odnose Kine i SAD
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih
Novi optimizam o smrti Milana Panića i dočeku koji je u Zrenjaninu imao Miloševićev protivkandidat
Danas pre 4 satijoš 35 povezanih
RIK proglasio izborne liste "Bogoljub Karić - Pokret snaga Srbije - BK" i "Ćale, ovo je za tebe"
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 22 povezane