Povezane vesti

"Splash brother" predstavljen u Majamiju, biće saigrač Nikole Jovića: "Znam da je zahtevna atmosfera..."

"Splash brother" predstavljen u Majamiju, biće saigrač Nikole Jovića: "Znam da je zahtevna atmosfera..."

Telegraf pre 1 dan
Košarkaš Majamija Klej Tompson izjavio je da jedva čeka da počne da radi sa timom i naveo da je izabrao ekipu Hita jer je dobio priliku da ponovo pobeđuje, preneo je AP. - Znam da je ovde zahtevna atmosfera. To je ono što me je privuklo da dođem - rekao… »
Majami napravio "paklen" tim, kod Jovića stigao jedan od najboljih šutera ikad: Odrekao se miliona da bi napao titulu

Majami napravio "paklen" tim, kod Jovića stigao jedan od najboljih šutera ikad: Odrekao se miliona da bi napao titulu

Nova pre 1 dan
Majami Hit u sezonu 2026/27. ulazi sa šampionskim ambicijama, jer je tokom prelaznom roka napravio nekoliko velikih poteza. Najpre je Janis Adetokumbo potpisao ugovor sa Majamijem, a sada je stigao i Klej Tompson, koji je govorio na konferenciji za… »
Tompson kaže da je izabrao Majami jer je dobio priliku da ponovo pobeđuje

Tompson kaže da je izabrao Majami jer je dobio priliku da ponovo pobeđuje

Radio sto plus pre 1 dan
“Znam da je ovde zahtevna atmosfera. To je ono što me je privuklo da dođem”, rekao je Tompson, prenosi AP. Tompson, koji je u Majami stigao posle dve sezone u Dalasu, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Hitom vredan oko 11,5 miliona dolara. On se odrekao… »

Vesti dana »