Povezane vesti

Novaka Đokovića već žele za trenera: "Volela bih da znam šta mu se dešava u glavi"

Novaka Đokovića već žele za trenera: "Volela bih da znam šta mu se dešava u glavi"

Nova pre 9 sati
Iako Novak Đoković još uvek nije objavio kada planira da ode u igračku penziju niti čime će se baviti nakon karijere, potencijalni klijenti za njegov trenerski angažman već se javljaju. Nekadašnja prva teniserka sveta i jedna od najboljih američkih… »
"Ko bi mi najviše odgovarao kao trener? Novak Đoković"

"Ko bi mi najviše odgovarao kao trener? Novak Đoković"

B92 pre 10 sati
Džesika Pegula zna kome bi se najradije obratila za pomoć kada bi mogla da bira trenera među najvećim imenima u istoriji tenisa. Treća teniserka sveta izdvojila je Novaka Đokovića, pre svega zbog njegovog taktičkog pristupa igri. Amerikanka je u… »
Američka teniserka oduševila odgovorom na pitanje koga bi želela za trenera: "Đoković, zato što je GOAT"

Američka teniserka oduševila odgovorom na pitanje koga bi želela za trenera: "Đoković, zato što je GOAT"

Telegraf pre 9 sati
Novak Đoković ušao je u pozne igračke godine i samo je pitanje vremena kada će tenisu reći zbogom. Srpski teniser vlasnik je najviše osvojenih grend slemova u muškoj konkurenciji, a posle karijere još nije odlučio čime će se baviti. Ako se i opredeli za… »
Ne RF, ne Rafa… Evo zašto bih volela da me Novak trenira

Ne RF, ne Rafa… Evo zašto bih volela da me Novak trenira

Sport klub pre 11 sati
Poznata je Džesika Pegula kao teniserka koja dosta igra na mozak, na taktiku. Takva je i van terena. U intervjuu za Sport ilustrejted, pitali su treću teniserku sveta koga bi volela da joj bude trener. „Možda Novak Đoković, zato što je najbolji igrač… »

Vesti dana »