Povezane vesti
Novaka Đokovića već žele za trenera: "Volela bih da znam šta mu se dešava u glavi"
Nova pre 9 sati
Iako Novak Đoković još uvek nije objavio kada planira da ode u igračku penziju niti čime će se baviti nakon karijere, potencijalni klijenti za njegov trenerski angažman već se javljaju. Nekadašnja prva teniserka sveta i jedna od najboljih američkih… »
"Ko bi mi najviše odgovarao kao trener? Novak Đoković"
B92 pre 10 sati
Džesika Pegula zna kome bi se najradije obratila za pomoć kada bi mogla da bira trenera među najvećim imenima u istoriji tenisa. Treća teniserka sveta izdvojila je Novaka Đokovića, pre svega zbog njegovog taktičkog pristupa igri. Amerikanka je u… »
Američka teniserka oduševila odgovorom na pitanje koga bi želela za trenera: "Đoković, zato što je GOAT"
Telegraf pre 9 sati
Novak Đoković ušao je u pozne igračke godine i samo je pitanje vremena kada će tenisu reći zbogom. Srpski teniser vlasnik je najviše osvojenih grend slemova u muškoj konkurenciji, a posle karijere još nije odlučio čime će se baviti. Ako se i opredeli za… »
Ne RF, ne Rafa… Evo zašto bih volela da me Novak trenira
Sport klub pre 11 sati
Poznata je Džesika Pegula kao teniserka koja dosta igra na mozak, na taktiku. Takva je i van terena. U intervjuu za Sport ilustrejted, pitali su treću teniserku sveta koga bi volela da joj bude trener. „Možda Novak Đoković, zato što je najbolji igrač… »
Vesti dana »
Nakon poplava u Nepalu 157 poginulih, nestalo oko 600 turista
Politika pre 21 minutajoš 46 povezanih
Trener Hetafea zagrmeo pred revanš sa Partizanom: Crno-beli imaju kvalitet da odigraju odličnu utakmicu pred krcatim tribinama
Kurir pre 51 minutajoš 40 povezanih
Kartice sve više zamenjuju gotovinu: U Srbiji za pet godina dvostruko više kupovina
Dnevnik pre 6 satijoš 45 povezanih
Završena rasprava o rebalansu budžeta: Podneto 166 amandmana, Odbor za finansije nije prihvatio nijedan
Euronews pre 31 minutajoš 49 povezanih