Povezane vesti
"Bio si sa maminom udatom drugaricom": Skandal uživo, Mina izvređala bivšeg pa napustila emisiju (video)
Mondo pre 6 sati
Sukob je eskalirao do te mere da je Mina u nervnom rastrojstvu, uz teške psovke, napustila studio uživo u programu. Emisija koju je vodila Ivana Šopić počela je tenzijom koja je rasla iz minuta u minut, a Mina nije imala zadrške. Prva runda sukoba… »
Mina Vrbaški u suzama napustila studio „Spavao si sa udatom prijateljicom moje mame“ Skandal u emisiji uživo!
Svet & Skandal pre 8 sati
Sinoćnje izdanje emisije „Narod pita“ pretvorilo se u pravi verbalni rat i nezapamćeni haos kada su se u studiju suočili bivši partneri Mina Vrbaški i Viktor Gagić. Sukob je eskalirao do te mere da je Mina u nervnom rastrojstvu, uz teške psovke… »
Mina napravila haos zbog Viktora, pa pobegla iz studija: "Spavao si sa prijateljicom moje mame"
Telegraf pre 11 sati
Mina Vrbaški žestoko se posvađala sa bivšim dečkom Viktorom Gagićem i to u emisiji pred milionskim auditorijumom. Bivša zadrugarka najpre je optužila nekadašnjeg partnera da je bio nasilan prema njoj, te da je živeo na njen račun. - Ti si jedan nasilnik… »
Nezapamćeni skandal u programu uživo: "Spavao si sa udatom prijateljicom moje mame" - Mina Vrbaški u suzama napustila studio
Blic pre 11 sati
Posebnu tenziju izazvale su tvrdnje Mine o Viktorovoj navodnoj aferi sa prijateljicom njene majke, starijom ženom. Na vrhuncu sukoba, Mina je u nervnom rastrojstvu i uz psovke napustila studio uživo tokom programa. Sinoćnje izdanje emisije "Narod pita"… »
Vesti dana »
Bujična poplava u Nepalu: Više od 30 stradalih i stotine nestalih, među spašenima i beba
BBC News pre 59 minutajoš 46 povezanih
Šta je šef CIA radio u Moskvi? Uzbuna zbog misteriozne posete, u fokusu jedna vrlo neprijatna poruka
Blic pre 23 minutajoš 55 povezanih
Skupština završena za danas, poslanici vlasti se tri sata jedini javljali za reč po amandmanima
Beta pre 2 satajoš 48 povezanih