Povezane vesti

Žan-Klod Van Dam u Nišu: "Od De Nira sam naučio da gradim lik za filmske uloge"

Žan-Klod Van Dam u Nišu: "Od De Nira sam naučio da gradim lik za filmske uloge"

Euronews pre 1 dan
Legenda akcionih filmova Žan-Klod Van Dam trenutno je gost Međunarodnog filmskog festivala u Nišu, a u razgovoru za Tanjug ispričao je kako se priprema za filmske uloge. On kaže da se, po savetu De Nira, za ulogu mentalno priprema oko mesec i po dana… »
Van Dam o karijeri, životu, šta je naučio od Roberta de Nira? Glumac sumira utiske na Međunarodnom filmskom festivalu u Nišu…

Van Dam o karijeri, životu, šta je naučio od Roberta de Nira? Glumac sumira utiske na Međunarodnom filmskom festivalu u Nišu…

Kurir pre 1 dan
Žan Klod van Dam, proslavljeni glumac akcionih filmova proglašen je najboljim glumcem prve večeri Međunarodnog filmskog festivala u Nišu, a za ulogu u filmu "Baštovan". On je osmehom primio tu vest. -Možda ja i nisam najbolji glumac, ali sam kul osoba… »
Van Dam otkrio savet Roberta De Nira koji je uticao na njegovu karijeru: "Naučio sam da gradim lik"

Van Dam otkrio savet Roberta De Nira koji je uticao na njegovu karijeru: "Naučio sam da gradim lik"

B92 pre 1 dan
Holivudski glumac Žan-Klod van Dam izjavio je danas u Nišu da je od Roberta de Nira naučio kako da gradi lik za filmske uloge, i da mu gluma omogućava da bude šta god poželi. Van Dam je na festivalskoj konferenciji Međunarodnog filmskog festivala u Nišu… »
Žan-Klod Van Dam se oglasio iz Niša: Od De Nira sam naučio da gradim lik za filmske uloge

Žan-Klod Van Dam se oglasio iz Niša: Od De Nira sam naučio da gradim lik za filmske uloge

Telegraf pre 1 dan
Holivudski glumac Žan-Klod Van Dam izjavio je danas u Nišu da je od Roberta De Nira naučio kako da gradi lik za filmske uloge, i da mu gluma omogućava da bude šta god poželi. Van Dam je na festivalskoj konferenciji Međunarodnog filmskog festivala u Nišu… »

Vesti dana »

Požar u Lučanima pod kontrolom

Požar u Lučanima pod kontrolom

Serbian News Media pre 33 minutajoš 31 povezana
Preminuo norveški kralj Harald V

Preminuo norveški kralj Harald V

Insajder pre 2 satajoš 23 povezane