Povezane vesti

(VIDEO) Psihički slom zvezde Djuka: Trener Kej me je namestio

(VIDEO) Psihički slom zvezde Djuka: Trener Kej me je namestio

Sport klub pre 2 dana
Nekadašnja NCAA zvezda i šampion iz 2010. Kajl Singler je objavio niz uznemirujućih video klipova na svojim društvenim mrežama. Video klipovi u kojima Singler optužuje legendarnog trenera Majka Kšiševskog su pod broj jedan zabrinjavajući. Kajl Singler… »
Šokantni snimci bivšeg NBA igrača: Kajl Singler optužio trenera K – "Namestio me je, nemam ni kuću!"

Šokantni snimci bivšeg NBA igrača: Kajl Singler optužio trenera K – "Namestio me je, nemam ni kuću!"

Kurir pre 1 dan
Singler se u četiri nova videa obraća svom nekadašnjem treneru Majku Kšiševskom, poznatijem kao Trener K, i iznosi ozbiljne tvrdnje o čoveku koji ga je svojevremeno vodio na prestižnom univerzitetu Djuk. "Trener K me je namestio. Nemam nikakvu moć. Nemam… »
Potresne scene! Bivši igrač Reala u teškom stanju: "Struja mi je iesečena, ljudi mi upadaju u kuću i kradu novac"

Potresne scene! Bivši igrač Reala u teškom stanju: "Struja mi je iesečena, ljudi mi upadaju u kuću i kradu novac"

Večernje novosti pre 1 dan
Nova drama Kajla Singlera. Foto: Printskrin/Instagram/kylesingler Svet košarke ponovo je u šoku nakon novih, uznemirujućih objava bivšeg američkog košarkaša Kajla Singlera. Nekadašnji as Real Madrida i Detroit Pistonsa objavio je na svom „Instagram“… »
Bivši NBA igrač zabrinuo javnost: "Trener Kej me je namestio, nemam ni kuću" VIDEO

Bivši NBA igrač zabrinuo javnost: "Trener Kej me je namestio, nemam ni kuću" VIDEO

B92 pre 1 dan
Nekadašnji NBA košarkaš, koji je igrao i na prestižnom univerzitetu Djuk - Kajl Singler ponovo je zabrinuo javnost nakon što je na društvenim mrežama objavio seriju uznemirujućih snimaka. U njima iznosi ozbiljne tvrdnje o svom nekadašnjem treneru Majku… »

Vesti dana »