Povezane vesti

Mnogo mi je drago što sam ovde: Ivana Selakov podigla Leskovčane na noge i pevala svoje najveće hitove (foto)

Mnogo mi je drago što sam ovde: Ivana Selakov podigla Leskovčane na noge i pevala svoje najveće hitove (foto)

Večernje novosti pre 22 sata
TREĆE veče 36. "Roštiljijade". u Leskovcu proteklo je uz dobru muziku i odličnu atmosferu, a veliki koncert održala je pop zvezda Ivana Selakov. Foto: Novosti Pevačica je nastup započela baladom „Bolujem godinama“, a potom su se ređali njeni hitovi „Eto… »
"Svi smo bar jednom verovali u laž", Mirza Selimović o povratku u Leskovac posle 12 godina: Neverovatan osećaj!

"Svi smo bar jednom verovali u laž", Mirza Selimović o povratku u Leskovac posle 12 godina: Neverovatan osećaj!

Telegraf pre 1 dan
Drugo veče 36. "Roštiljijade" u Leskovcu proteklo je uz dobru muziku i brojnu publiku, a za atmosferu je bio zadužen popularni pevač Mirza Selimović. Za njega je ovaj nastup imao posebnu simboliku, budući da se na leskovačku manifestaciju vratio posle… »
Svi smo bar jednom verovali u laž: Mirza Selimović o povratku u Leskovac, novoj pesmi i saradnji sa Harijem Mata Harijem (foto)…

Svi smo bar jednom verovali u laž: Mirza Selimović o povratku u Leskovac, novoj pesmi i saradnji sa Harijem Mata Harijem (foto)…

Večernje novosti pre 1 dan
DRUGO veče 36. „Roštiljijade“ u Leskovcu proteklo je uz dobru muziku i brojnu publiku, a za atmosferu je bio zadužen popularni pevač Mirza Selimović. Foto: Cvetković Photography Za njega je ovaj nastup imao posebnu simboliku, na leskovačku manifestaciju… »
Drugo veče Roštiljijade u znaku koncerta Mirze Selimovića

Drugo veče Roštiljijade u znaku koncerta Mirze Selimovića

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Druge večeri Roštiljijade program na glavnoj bini otvorio je svojim nastupom Nemanja Nikolić Cane i „Kortiko bend“, dok je koncert večeri održao Mirza Selimović, kome je ovo drugi put da nastupa na ovoj manifestaciji. Naime, 2014. godine je… »

Vesti dana »