Povezane vesti
Bogoljub Karić pita kako je moguće da Grocka ne bude centar proizvodnje i prerade hrane u Srbiji
Beta pre 12 sati
Moj dan u Grockoj nije prošao samo u susretima, rukovanjima, razgovorima i fotografisanju sa našim ljudima. Gledajući desetine hiljada ljudi koji dolaze u ovaj kraj i tradiciju Gročanskih svečanosti koja traje već 58 godina, postavio sam sebi jedno mnogo… »
Bogoljub Karić pita kako je moguće da Grocka ne bude centar proizvodnje i prerade hrane u Srbiji
Serbian News Media pre 12 sati
Moj dan u Grockoj nije prošao samo u susretima, rukovanjima, razgovorima i fotografisanju sa našim ljudima. Gledajući desetine hiljada ljudi koji dolaze u ovaj kraj i tradiciju Gročanskih svečanosti koja traje već 58 godina, postavio sam sebi jedno mnogo… »
Radio sto plus pre 12 sati
Gledajući desetine hiljada ljudi koji dolaze u ovaj kraj i tradiciju Gročanskih svečanosti koja traje već 58 godina, postavio sam sebi jedno mnogo važnije pitanje: Kako je moguće da kraj koji ima Dunav, plodnu zemlju, vekovnu tradiciju voćarstva i… »
Pravo u centar pre 12 sati
Vesti dana »
U toku sastanak Kurtija i Abdidžikua, dogovaraju se o novom predsedniku Kosova
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Dejan Vuk Stanković bi da vrati SPC u obrazovni sistem: Dokle god imam snage, boriću se
Danas pre 10 satijoš 1 povezana
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Srbija - Ukrajina na Evropskom prvenstvu za odbojkašice
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane
Poznati svi učesnici Lige šampiona, termin žreba i gde možete da gledate prenos
Danas pre 6 satijoš 1 povezana