Povezane vesti
Bogoljub Karić pita kako je moguće da Grocka ne bude centar proizvodnje i prerade hrane u Srbiji
Beta pre 22 dana
Moj dan u Grockoj nije prošao samo u susretima, rukovanjima, razgovorima i fotografisanju sa našim ljudima. Gledajući desetine hiljada ljudi koji dolaze u ovaj kraj i tradiciju Gročanskih svečanosti koja traje već 58 godina, postavio sam sebi jedno mnogo… »
Bogoljub Karić pita kako je moguće da Grocka ne bude centar proizvodnje i prerade hrane u Srbiji
Serbian News Media pre 22 dana
Moj dan u Grockoj nije prošao samo u susretima, rukovanjima, razgovorima i fotografisanju sa našim ljudima. Gledajući desetine hiljada ljudi koji dolaze u ovaj kraj i tradiciju Gročanskih svečanosti koja traje već 58 godina, postavio sam sebi jedno mnogo… »
Radio sto plus pre 22 dana
Gledajući desetine hiljada ljudi koji dolaze u ovaj kraj i tradiciju Gročanskih svečanosti koja traje već 58 godina, postavio sam sebi jedno mnogo važnije pitanje: Kako je moguće da kraj koji ima Dunav, plodnu zemlju, vekovnu tradiciju voćarstva i… »
Pravo u centar pre 22 dana
Vesti dana »
STIŽE NAGLA PROMENA VREMENA: Za vikend do 31°C, a onda hladni front donosi osetno zahlađenje
Glas juga pre 5 satijoš 26 povezanih
Vučić: Vreme je da snažnije razvijamo veze sa Karpatskim regionom i Poljskom
RTS pre 1 minutjoš 28 povezanih
Pogledajte Paunovića emotivnijeg nego ikad: Glas mu zadrhtao i oči mu se napunile suzama
Mondo pre 21 minutajoš 73 povezane
Studentski plan za poljoprivredu: Borba protiv uvozničkih lobija i opstanak mladih na selu
Ozon press pre 3 satajoš 16 povezanih