Povezane vesti
Jabusele o francuskoj vezi i Željku: Rekao mi – bez ustručavanja
Sport klub pre 1 dan
Geršon Jabusele vratio se u Evroligu posle dve sezone u NBA ligi i započeo novu avanturu u Panatinaikosu. Francuski reprezentativac brzo se uklapa u novu sredinu, a našalio se i na račun sve brojnije francuske kolonije u Atini. Među novajlijama je i… »
Jabusele nahvalio Željka Obradovića: Evo šta je Francuz rekao o legendarnom stručnjaku...
Kurir pre 13 sati
Francuz je otkrio prve utiske o novom klubu i odnosu sa iskusnim srpskim trenerom. Prvi utisci iz Atine su mu veoma pozitivni, iako je ekipa tek započela pripreme. "Lepo je ovde. Uživamo, tek nam je drugi dan. Još učimo i radimo, ali se radujemo i… »
„Tražio je od mene jednu stvar“: Jabusele otkrio kakav odnos ima sa Obradovićem!
Hot sport pre 15 sati
Francuski reprezentativac vratio se u Evroligu posle dve godine u NBA ligi, a sada će sarađivati sa Željkom Obradovićem u Atini! Geršon Jabusele ovog leta napravio je veliki zaokret u karijeri. Posle dve sezone provedene u NBA ligi, francuski krilni… »
Jabusele o Željku Obradoviću: "Rekao mi je da..."
B92 pre 15 sati
Geršon Jabusele se posle dve godine u NBA ligi vratio u Evroligu i zadužio dres Panatinaikosa, gde će sarađivati sa Željkom Obradovićem. Francuz je otkrio prve utiske o novom klubu i odnosu sa iskusnim srpskim trenerom. Geršon Jabusele ponovo je deo… »
Vesti dana »
Ministar Đurić izrazio saučešće porodicama žrtava poplava na granici između Nepala i Kine
RTV pre 48 minutajoš 27 povezanih
Požari i dalje gore u četiri zemlje regiona: Vatra se širi kod Trebinja, strahuje se od bure
NIN pre 39 minutajoš 26 povezanih
U 6 časova najtopliji Beograd, Niš i Negotin, Kragujevac na 19 stepeni
iKragujevac pre 1 satjoš 27 povezanih