Povezane vesti
„Panter mi je kao stariji brat“: Novo pojačanje Partizana iskreno o nekadašnjem košarkašu crno-belih!
Hot sport pre 11 sati
Kajl Olmen govorio je o prvoj sezoni u Evroligi, saradnji sa Đoanom Penjarojom i posebnom odnosu sa Kevinom Panterom! Kajl Olmen ovog leta stigao je u KK Partizan, a pred njim je i prvi nastup u Evroligi. Amerikanac iza sebe ima veoma dobru sezonu u Turk… »
"Panter mi je kao stariji brat - nadam se da mogu da izgradim istu povezanost sa navijačima Partizana" VIDEO
B92 pre 12 sati
Kajl Olmen je dao intervju za klupsku televiziju Partizana i predstavio se navijačima crno-belih. Posle odlične sezone u Turk Telekomu, stigao je Amerikanac u Humsku, a videćemo kakvu ulogu mu je namenio Đoan Penjaroja. Američki plejmejker sa crnogorskim… »
Olman o Partizanu: Biće zabavno, igraćemo brzo
Euronews pre 14 sati
Pojačanje koje je ovog leta stiglo u Partizan, a možda je najviše prošlo ispod radara je svakako Kajl Olman, koji je crno-bele pojačao posle odlične sezone u Evrokupu. Međutim, upravo ovakva situacija ga stavlja u poziciju za uspeh. Po dolasku u Beograd… »
Gde Panter stade, Olman će da produži: "On mi je kao stariji brat, želim takvu poveznicu sa navijačima Partizana..."
Večernje novosti pre 14 sati
Novi plejmjker Partizana, Kajl Olmen, govorio je za klupsku televiziju uoči početka nove sezone i njegovog prvog susreta sa Evroligom. Foto: Abdullah Guclu / AFP / Profimedia Američki plejmejker sa crnogorskim pasošem prvi put će zaigrati u Evroligi, ali… »
Vesti dana »
Ministar Đurić izrazio saučešće porodicama žrtava poplava na granici između Nepala i Kine
RTV pre 49 minutajoš 27 povezanih
Požari i dalje gore u četiri zemlje regiona: Vatra se širi kod Trebinja, strahuje se od bure
NIN pre 39 minutajoš 26 povezanih
Odbojkašice protiv Ukrajine za petu uzastopnu pobedu i kraj grupne faze na Evropskom prvenstvu (16.00, RTS 2)
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih