Povezane vesti
OD 11 UJUTRU SAM PIJAN! Vuk Mob sada priznao sve!
Svet & Skandal pre 31 dana
„Ustanem u 9, u 11 sam već pijan“: Emotivna ispovest Vuka Moba o paklu depresije, smrti oca i istini o svom bogatstvu Poznati srpski reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, potpuno je ogolio dušu i progovorio o najtežem životnom periodu, gubitku… »
"Ustanem u 9, u 11 sam već pijan": Emotivna ispovest srpskog repera o paklu depresije i smrti oca: Vuk Mob otkrio istinu o…
Kurir pre 31 dana
Srpski reper Vukadin Gojković, u javnosti poznatiji kao Vuk Mob, nedavno je potpuno ogolio dušu i progovorio o najtežem periodu u svom životu, gubitku životnog elana i povlačenju u sebe. Njegova borba sa teškom depresijom i crnim mislima trajala je skoro… »
Vesti dana »
Strogi je post Danas je Krstovdan, iako je crveno slovo, valja dobro srediti kuću da vam ne krene sve naopako. Ovo su narodna verovanja na ovaj dan.
Dnevnik pre 22 minutajoš 12 povezanih
Sunčana nedelja u Srbiji, temperature do 25 stepeni: Evo kakvo vreme čeka Niš narednih dana
Glas juga pre 57 minutajoš 11 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Propao pokušaj Irana da se dogovori sa SAD o Ormuzu, Pezeškijan poziva islamski svet na ujedinjenje
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: Rusija uperila prst u Evropu, Zelenski krivi Moskvu - ima li zainteresovanih za pregovore o miru u Ukrajini
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
"Naši su uslovi jasni, sve zavisi od ispunjenja": Oglasio se Iran nakon Trampovog odbijanja primirja
Mondo pre 37 minutajoš 2 povezane