Povezane vesti
"Ostala sam bez ičega", Lidija Vukićević posle razvoda od Mrkele krenula od nule: "Sve sam preuzela na sebe"
Telegraf pre 13 sati
Lidija Vukićević je u svojoj najiskrenijoj ispovesti otvoreno govorila o braku i sporazumnom razvodu od proslavljenog sportiste Mitra Mrkele, ali i o životu koji je usledio nakon kraha njihove zajednice. Glumica, koja je nedavno postala baka, osvrnula se… »
"Ostala sam bez ičega": Lidija Vukićević rodila sinove Mitru Mrkeli, a posle razvoda završila bez dinara: "Sve oko dece…
Blic pre 14 sati
Lidija Vukićević je otvoreno govorila o sporazumnom razvodu sa Mitrom Mrkelom, naglašavajući da su bili dva različita sveta bez zajedničkih tema. Odbacuje priče o idealnim odnosima sa bivšim supružnicima i smatra da ostajanje u braku 'zbog dece' nije… »
"Mnogo sam se borila i nije mi bilo teško" Lidija Vukićević o periodu nakon razvoda: Moja deca nisu mamini sinovi...
Kurir pre 18 sati
Lidija Vukićević, kako mnoge generacije kažu, žena vanvremenske lepote koja ne stari i koja je uspela ono što mnogima ne polazi za rukom, a to je da zaustavi vreme. Publika je pamti iz serije koja je obeležila njenu karijeru, a često govore da se u… »
Vesti dana »
Vatra na više lokacija u Crnoj Gori: Vatrogasci iz Nikšića i Cetinja zatražili pomoć iz vazduha (FOTO)
RINA pre 23 minutajoš 26 povezanih
„Saša Ilić je Partizan“: Bivši as crno-belih svim srcem u trenera!
Hot sport pre 48 minutajoš 28 povezanih