Povezane vesti

Nuklearna elektrana „Pakš” opet radi punim kapacitetom

Nuklearna elektrana „Pakš” opet radi punim kapacitetom

Politika pre 22 sata
Da bi se podigao nivo reke Dunav, počela je izgradnja praga na rečnom koritu u blizini elektrane. BUDIMPEŠTA – Mađarska nuklearna elektrana „Pakš”, koja je ranije smanjila proizvodnju električne energije zbog pada nivoa vode u Dunavu, opet radi punim… »
Kraj energetske krize u Mađarskoj: Nuklearna elektrana Pakš ponovo radi punim kapacitetom

Kraj energetske krize u Mađarskoj: Nuklearna elektrana Pakš ponovo radi punim kapacitetom

Telegraf pre 22 sata
Mađarska nuklearna elektrana "Pakš", koja je ranije smanjila proizvodnju električne energije zbog pada nivoa vode u Dunavu, opet radi punim kapacitetom, saopštio je danas mađarski premijer Peter Mađar. "Dobio sam dobre vesti u 12. satu sastanka vlade… »
Mađar: Nuklearna elektrana „Pakš“ opet radi punim kapacitetom

Mađar: Nuklearna elektrana „Pakš“ opet radi punim kapacitetom

Euronews pre 22 sata
Mađarska nuklearna elektrana "Pakš", koja je ranije smanjila proizvodnju električne energije zbog pada nivoa vode u Dunavu, opet radi punim kapacitetom, saopštio je danas mađarski premijer Peter Mađar. "Dobio sam dobre vesti u 12. satu sastanka vlade… »
Mađarska odahnula: Nuklearna elektrana Pakš opet radi punim kapacitetom

Mađarska odahnula: Nuklearna elektrana Pakš opet radi punim kapacitetom

Kurir pre 23 sata
Mađar: Nuklearna elektrana Pakš opet radi punim kapacitetom

Insajder pre 23 sata
Mađarska nuklearna elektrana "Pakš", koja je ranije smanjila proizvodnju električne energije zbog pada nivoa vode u Dunavu, opet radi punim kapacitetom, saopštio je danas mađarski premijer Peter Mađar. Mađarski premijer Peter Mađar, foto: Tanjug/Robert… »

RTV pre 23 sata
BUDIMPEŠTA - Mađarska nuklearna elektrana "Pakš", koja je ranije smanjila proizvodnju električne energije zbog pada nivoa vode u Dunavu, opet radi punim kapacitetom, saopštio je danas mađarski premijer Peter Mađar. "Dobio sam dobre vesti u 12. satu… »

Vesti dana »