Povezane vesti
"Pet dana nisam jela, ostala sam na ulici" Naša pevačica očajno moli za pomoć: Porodica neće da mi pomogne
Kurir pre 11 sati
Srpska pevačica Nataša Maza navela je šta trenutno prolazi, a detalji su zabrinjavajući. Kako se vidi u porukama do kojih smo došli, ona ističe da je "ostala bez krova nad glavom", te da niko iz porodice neće da joj pomogne. "Ostala sam na ulici bez… »
"Na ulici sam, pet dana nisam jela" Potresno oglašavanje srpske pevačice, moli za pomoć: "Majka me izbacila"
Telegraf pre 11 sati
Srpska pevačica Nataša Maza našla se u teškoj situaciji, a u porukama koje je slala navodi da je ostala bez krova nad glavom, bez novca i da pet dana nije jela. Nataša je navela i da joj članovi porodice, kojima se obratila za pomoć, nisu izašli u… »
"Ostala sam bez krova nad glavom, porodica neće da mi pomogne" Zabrinjavajuće oglašavanje srpske pevačice, moli za pomoć: "Pet…
Blic pre 11 sati
Navela je da je pomagala porodici kada im je bila potrebna pomoć, ali sada je svi ignorišu. Otkrila je da pet dana nije jela i da preživljava samo na vodi i lekovima. Srpska pevačica Nataša Maza navela je šta trenutno prolazi, a detalji su… »
Vesti dana »
Više od 1.300 ljudi nestalo u bujičnim poplavama u Nepalu i Tibetu
Serbian News Media pre 48 minutajoš 27 povezanih
Požari i dalje gore u četiri zemlje regiona: Vatra se širi kod Trebinja, strahuje se od bure
NIN pre 38 minutajoš 26 povezanih
U 6 časova najtopliji Beograd, Niš i Negotin, Kragujevac na 19 stepeni
iKragujevac pre 1 satjoš 27 povezanih
Odbojkašice protiv Ukrajine za petu uzastopnu pobedu i kraj grupne faze na Evropskom prvenstvu (16.00, RTS 2)
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih