Povezane vesti
"Dosta fizičkog i psihičkog nasilja, majka mi ima rak" Potresna ispovest bivšeg rijaliti učesnika, spomenuo i zlostavljanje…
Kurir pre 4 sati
Nekadašnji učesnik rijalitija " Zadruga Elita" i tiktoker Nenad Lazić Neca odlučio je da javno progovori o svemu što, prema njegovim rečima, trpi već godinama. U opširnom obraćanju govorio je o uvredama, pretnjama i ponižavanju kojima je izložen, a… »
"Odakle vam smelost da vređate moju majku koja ima rak?" Bivši rijaliti učesnik očajan zbog napada: "Ona nije u stanju ovo da…
Blic pre 21 sat
Neca je naveo da se uvrede i pretnje odnose ne samo na njega, već i na članove njegove porodice, uključujući bolesnu majku i nepoznatog oca. Poručio je da TikTok postaje gore mesto od rijalitija, sa sistemskim zlostavljanjem, i najavio je povlačenje sa… »
"Vređate mi majku koja ima rak", bivši rijaliti učesnik besan zbog napada: "Ona nije u stanju ovo da trpi"
Telegraf pre 21 sat
Nekadašnji rijaliti učesnik i tiktoker Nenad Lazić Neca oglasio se na društvenim mrežama povodom, kako je naveo, višegodišnjeg maltretiranja i uvreda koje doživljava on, ali i njegova porodica. Neca je istakao da je godinama izložen negativnim… »
Vesti dana »
Nastavak vanredne sednice Skupštine Srbije: Rasprava o budžetu, eksproprijaciji i projektima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 35 povezanih
Navijači Zvezde oterali svoje fudbalere: Pogledajte scene posle epske bruke u Češkoj VIDEO
Nova pre 14 minutajoš 28 povezanih
(VIDEO) Voda u Nepalu nosila ogromne, tonama teške stene: Sila prirode u dva snimka
N1 Info pre 2 satajoš 36 povezanih
Poslednji pozdrav generalu: Republika Srpska odala počast Ratku Mladiću
Sputnik pre 39 minutajoš 147 povezanih
Nestvarna scena! Stadion Partizana "eksplodirao" kad je Zvezda primila gol! Pogledajte kako su Grobari slavili pobedu Viktorije! video
Kurir pre 9 minutajoš 62 povezane