Povezane vesti

"Dosta fizičkog i psihičkog nasilja, majka mi ima rak" Potresna ispovest bivšeg rijaliti učesnika, spomenuo i zlostavljanje…

"Dosta fizičkog i psihičkog nasilja, majka mi ima rak" Potresna ispovest bivšeg rijaliti učesnika, spomenuo i zlostavljanje…

Kurir pre 4 sati
Nekadašnji učesnik rijalitija " Zadruga Elita" i tiktoker Nenad Lazić Neca odlučio je da javno progovori o svemu što, prema njegovim rečima, trpi već godinama. U opširnom obraćanju govorio je o uvredama, pretnjama i ponižavanju kojima je izložen, a… »
"Odakle vam smelost da vređate moju majku koja ima rak?" Bivši rijaliti učesnik očajan zbog napada: "Ona nije u stanju ovo da…

"Odakle vam smelost da vređate moju majku koja ima rak?" Bivši rijaliti učesnik očajan zbog napada: "Ona nije u stanju ovo da…

Blic pre 21 sat
Neca je naveo da se uvrede i pretnje odnose ne samo na njega, već i na članove njegove porodice, uključujući bolesnu majku i nepoznatog oca. Poručio je da TikTok postaje gore mesto od rijalitija, sa sistemskim zlostavljanjem, i najavio je povlačenje sa… »
"Vređate mi majku koja ima rak", bivši rijaliti učesnik besan zbog napada: "Ona nije u stanju ovo da trpi"

"Vređate mi majku koja ima rak", bivši rijaliti učesnik besan zbog napada: "Ona nije u stanju ovo da trpi"

Telegraf pre 21 sat
Nekadašnji rijaliti učesnik i tiktoker Nenad Lazić Neca oglasio se na društvenim mrežama povodom, kako je naveo, višegodišnjeg maltretiranja i uvreda koje doživljava on, ali i njegova porodica. Neca je istakao da je godinama izložen negativnim… »

Vesti dana »