Povezane vesti

"Pričajte o meni šta hoćete, ja živim kako meni odgovara" Uznemirujuća poruka uhapšenog za silovanje žene na Banovom brdu…

"Pričajte o meni šta hoćete, ja živim kako meni odgovara" Uznemirujuća poruka uhapšenog za silovanje žene na Banovom brdu…

Kurir pre 21 sat
S. N. (50) koji je uhapšen u Beogradu zbog sumnje da je u utorak u 13 sati na Banovom brdu ispred zgrade silovao ženu (67) koju je prethodno pokušao da opljačka, rodom je iz Sarajeva, a već dugo živi u Beogradu. Kako je Kurir već pisao, on ima policijski… »
"Sekula ju je udarao i pretio da će je ubiti": Svi detalji silovanja na Banovom brdu, ženu spasili prolaznici

"Sekula ju je udarao i pretio da će je ubiti": Svi detalji silovanja na Banovom brdu, ženu spasili prolaznici

Mondo pre 1 dan
Beogradska policija uhapsila je Sekulu N. (50), državljanina Bosne i Hercegovine sa prebivalištem u Srbiji, zbog sumnje da je u Požeškoj ulici na Banovom brdu u Beogradu napao i silovao šezdesetsedmogodišnju ženu, kao i da je pokušao da izvrši… »
Tukao je, pretio da će je ubiti, pa je silovao?! "Blic" otkriva jezive detalje zločina na Banovom brdu: Sekula (50) napao ženu…

Tukao je, pretio da će je ubiti, pa je silovao?! "Blic" otkriva jezive detalje zločina na Banovom brdu: Sekula (50) napao ženu…

Blic pre 1 dan
Osumnjičeni je pokušao da otme novčanik ženi (67), a kada mu je ona povratila novčanik, navodno ju je brutalno pretukao i silovao Napadač je navodno pretio žrtvi, vređao je pogrdnim rečima i tukao rukama po glavi i licu Beogradska policija uhapsila je… »

Vesti dana »