Povezane vesti

„Ovo je deda koji mi je kupio prve silikone“: Srpkinja se udala za milionera, pa pokazala ko joj je pomogao

„Ovo je deda koji mi je kupio prve silikone“: Srpkinja se udala za milionera, pa pokazala ko joj je pomogao

Kurir pre 13 sati
Srpska influenserka Milica Polskaja godinama privlači pažnju javnosti luksuznim načinom života, skupocenim nakitom i putovanjima, ali i pričama o estetskim zahvatima koje nikada nije pokušavala da sakrije. Nedavno je boravila u Srbiji, gde je posetila… »
„Ovo je deda koji mi je kupio prve silikone”: Srpkinja se udala za milionera, a sad pokazala ko joj je pomogao

„Ovo je deda koji mi je kupio prve silikone”: Srpkinja se udala za milionera, a sad pokazala ko joj je pomogao

Telegraf pre 14 sati
Srpska influenserka Milica Polskaja, koja danas privlači ogromnu pažnju javnosti svojim luksuznim životom u Kazahstanu, ponovo je dospela u centar medijskog interesovanja nakon što je na društvenim mrežama podelila nesvakidašnju porodičnu anegdotu. Tokom… »
"Ovo je deda koji mi je kupio prve silikone" Srpkinja udata za milionera priznala ko joj je platio grudi, pa sad odbrusila na…

"Ovo je deda koji mi je kupio prve silikone" Srpkinja udata za milionera priznala ko joj je platio grudi, pa sad odbrusila na…

Blic pre 15 sati
Milica Polskaja, srpska influenserka iz Bora, živi luksuznim životom u Kazahstanu. Ponovo je privukla pažnju medija otkrivajući da joj je deda platio prvu estetsku operaciju grudi, nakon bake koja ju je iskomentarisala. Srpska influenserka Milica… »

Vesti dana »