Povezane vesti

Pokazivao im srednji prst, a sada objasnio zašto je zakuvao neviđenu tuču u Evropi: Pao mu je na mrak na oči zbog ovoga

Pokazivao im srednji prst, a sada objasnio zašto je zakuvao neviđenu tuču u Evropi: Pao mu je na mrak na oči zbog ovoga

Nova pre 6 sati
Mateo Genduzi napravio je šou u okršaju Fenerbahčea i Liona (2:1) jer nije želeo da ostane nem na provokacije. Dobacivali su mu svašta tokom meča jer je on ranije nastupao za Olimpik iz Marseja, njihovog najvećeg rivala, a on nije ostao miran. Prilikom… »
Novi snimak otkrio sve! Čovek nasrće na Genduzija, a onda su poletele pesnice! Opšta makljaža u tunelu! (video)

Novi snimak otkrio sve! Čovek nasrće na Genduzija, a onda su poletele pesnice! Opšta makljaža u tunelu! (video)

Kurir pre 6 sati
Haos posle utakmice Liona i Fenerbahčea dobio je novi nastavak, a sada su se pojavili snimci koji bacaju potpuno novo svetlo na ono što se događalo prilikom odlaska igrača u svlačionice! Ako je prethodni video pokazao koliko su strasti proključale na… »
Ispovest posle skandala: "60.000 ljudi mi vređa majku, decu i porodicu, a ja ne smem ništa?"

Ispovest posle skandala: "60.000 ljudi mi vređa majku, decu i porodicu, a ja ne smem ništa?"

B92 pre 6 sati
Mateo Genduzi našao se u centru pažnje nakon što je Fenerbahče u Lionu savladao Olimpik sa 2:1 u revanšu plej-ofa za Ligu šampiona, a sada je objasnio šta se desilo iz njegovog ugla. Nekadašnji fudbaler Olimpika iz Marseja slavio je pobedu uz povik… »
Genduzi pokrenuo haos, fudbaleri se tukli u tunelu VIDEO

Genduzi pokrenuo haos, fudbaleri se tukli u tunelu VIDEO

B92 pre 8 sati
Povratak Fenerbahčea u Ligu šampiona posle 18 godina ostao je u senci velikog skandala nakon utakmice protiv Liona u Francuskoj. U centru dešavanja našao se vezista turskog kluba Mateo Genduzi, nekadašnji fudbaler Olimpik Marseja, koji je tokom i nakon… »
Genduzi otvorio dušu nakon haosa: Vređali su mi majku i decu svih 90 minuta, gde su bile sudije?!

Genduzi otvorio dušu nakon haosa: Vređali su mi majku i decu svih 90 minuta, gde su bile sudije?!

Večernje novosti pre 7 sati
Francuski fudbaler podigao veliku prašinu proslavom pobede Fenerbahčea na Velodromu, pa poručio javnosti: "Ako se zadirkujemo, to mora da važi u oba smera!" Seskimphoto / imago sportfotodienst / Profimedia Podsećanja radi, Mateo Genduzi našao se u centru… »
VIDEO Nezapamćena tuča šokirala Evropu: Ovaj ugao se nije video u prenosu, u tunelu sevale pesnice kao nikad pre

VIDEO Nezapamćena tuča šokirala Evropu: Ovaj ugao se nije video u prenosu, u tunelu sevale pesnice kao nikad pre

Nova pre 9 sati
Fenerbahče je pobedom od 2:1 eliminisao Lion iz Lige šampiona i izborio plasman u ligašku fazu, ali je rezultat ubrzo pao u drugi plan zbog velikog incidenta koji je izbio po završetku utakmice. Na terenu stadiona "Groupama" došlo je do opšte tuče u… »
Haos u Lionu dobio nastavak! Čovek koji je sve „zakuvao“ rešio da progovori: Evo zašto je provocirao navijače!

Haos u Lionu dobio nastavak! Čovek koji je sve „zakuvao“ rešio da progovori: Evo zašto je provocirao navijače!

Kurir pre 9 sati
Haos koji je izbio posle utakmice dobio je i novu dimenziju! Dok snimci provokacija i fizičkog obračuna na terenu kruže društvenim mrežama, glavni akter incidenta Mateo Genduzi odlučio je da progovori i otkrije šta se, prema njegovim rečima, dešavalo pre… »
Javio se Genduzi i progovorio o velikom incidentu posle utakmice sa Lionom: "Vređali su mi porodicu..."

Javio se Genduzi i progovorio o velikom incidentu posle utakmice sa Lionom: "Vređali su mi porodicu..."

Telegraf pre 9 sati
Mateo Genduzi bio je jedan od glavnih aktera haotičnih scena nakon revanš meča plej-ofa za Ligu šampiona, u kojem je Fenerbahče savladao Lion sa 2:1 i izborio plasman u elitno evropsko takmičenje. Francuski vezista, nekadašnji fudbaler Olimpika iz… »
Dosad nezapamćen skandal u Francuskoj: Pobili se treneri i igrači, umešali se i navijači

Dosad nezapamćen skandal u Francuskoj: Pobili se treneri i igrači, umešali se i navijači

Mondo pre 9 sati
Fenerbahče se vratio u Ligu šampiona, ali ne sa stilom. Utakmica protiv Lila (2:1) ostaće upamćena po tuči, a ne po tome što je turski tim posle 18 godina ponovo među elitom. Skandal, masovna tuča i verbalni sukobi sevali su sa svih strana u Francuskoj… »
Haos kakav Evropa ne pamti! Mateo Genduzi ušao u rat sa celim stadionom, uletelo obezbeđenje, usledio opšti metež (video)

Haos kakav Evropa ne pamti! Mateo Genduzi ušao u rat sa celim stadionom, uletelo obezbeđenje, usledio opšti metež (video)

Večernje novosti pre 9 sati
Fenerbahče je napravio veliki podvig i posle 17 godina izborio plasman u Ligu šampiona, ali je istorijsku noć zasenio veliki skandal na stadionu Liona! AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia U centru dešavanja našao se vezista turskog kluba Mateo Genduzi… »
Letele pesnice, sve prštalo! Jedna provokacija zapalila sve, a onda je nastao totalni haos! Liga šampiona ne pamti ovakvu…

Letele pesnice, sve prštalo! Jedna provokacija zapalila sve, a onda je nastao totalni haos! Liga šampiona ne pamti ovakvu…

Kurir pre 10 sati
Fenerbahče je napravio veliki podvig i posle 17 godina izborio plasman u Ligu šampiona, ali je istorijsku noć zasenio veliki skandal na stadionu Liona! U centru haosa našao se Mateo Genduzi, koji je provocirao domaće navijače, a zatim je nastao opšti… »
Fener izborio plasman u Ligu šampiona, nakon utakmice nastao haos: Genduzi se potukao

Fener izborio plasman u Ligu šampiona, nakon utakmice nastao haos: Genduzi se potukao

Telegraf pre 10 sati
Fenerbahče je slavio veliku pobedu nad Lionom rezultatom 2:1 i izborio plasman u ligašku fazu Lige šampiona, ali je završnica utakmice na stadionu „Groupama“ ostala u senci haotičnih scena. Igrači turskog kluba počeli su da slave veliki trijumf odmah… »

Vesti dana »