Povezane vesti

"Ostavio mi je traume za ceo život" Nudili joj 100.000 evra za noć, prošla pakao, sad ogolila dušu o ljubavnom brodolomu

"Ostavio mi je traume za ceo život" Nudili joj 100.000 evra za noć, prošla pakao, sad ogolila dušu o ljubavnom brodolomu

Kurir pre 1 dan
Ljubavna priča između Anje Todorović i tiktokera Coneta trajala je oko godinu o po dana, a par je stavio tačku na odnos na nesvakidašnji način. Tokom prenosa uživo na TikToku, Anja je pred hiljadama svojih pratilaca otkrila istinu i iznela neverovatne… »
„Uništio me je za ceo život”: Anju dečko ostavio pred ulazak u Elitu 10, ona sad javno otkrila sve!

„Uništio me je za ceo život”: Anju dečko ostavio pred ulazak u Elitu 10, ona sad javno otkrila sve!

Telegraf pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica i tiktokerka Anja Todorović i tiktoker Cone, burno su raskinuli svoju ljubavnu vezu. Njihova ljubavna priča, koja je trajala godinu i po dana, završila se na najgori mogući način, a Anja je u svom uživo prenosu na TikToku pred… »
"Uništio me je za ceo život": Anju pred "Elitu 10" ostavio dečko, u prenosu uživo otkrila pravi razlog raskida: "Ne želim to…

"Uništio me je za ceo život": Anju pred "Elitu 10" ostavio dečko, u prenosu uživo otkrila pravi razlog raskida: "Ne želim to…

Blic pre 1 dan
Raskid Anje Todorović i tiktokera Coneta izazvao je veliku pažnju domaće javnosti i društvenih mreža. Anja je kroz suze u TikTok prenosu otkrila da je živela 15 dana u neznanju pre nego što je saznala da Cone ima novu devojku. Domaća javnost i društvene… »

Vesti dana »