Povezane vesti

"Preminuo nakon udarca u potiljak, ali znam i ja da udaram": Veljko uskoro u ringu sa ubicom, Ceca u strahu

"Preminuo nakon udarca u potiljak, ali znam i ja da udaram": Veljko uskoro u ringu sa ubicom, Ceca u strahu

Mondo pre 2 sata
Nakon šestomesečnog boravka u Rusiji, gde je vredno trenirao i odradio dve borbe, Veljko se nedavno vratio u Srbiju. Posle kraćeg odmora sa porodicom, ponovo se potpuno posvetio sportu, a uskoro ga očekuje novi izazov u ringu - meč protiv Rosmena Brita… »
Ceca neće gledati Veljka na boks-meču? Ražnatović se oglasio i otkrio razlog: Podrška uvek znači, ali...

Ceca neće gledati Veljka na boks-meču? Ražnatović se oglasio i otkrio razlog: Podrška uvek znači, ali...

Kurir pre 8 sati
Srpskog boksera Veljka Ražnatovića 29. avgusta očekuje bokserski spektakl, a njegov protivnik je izuzetno opasni Rosmen Brito iz Venecuele,te je Veljko sada otkrio da li će njegova majka Ceca Ražnatović doći da ga podrži. Veljko se osvrnuo na mečeve koje… »
"Neće ona ući sa mnom u ring" Veljko Ražnatović otkrio da Ceca ne dolazi na njegov meč i priznao: "To je opterećenje"

"Neće ona ući sa mnom u ring" Veljko Ražnatović otkrio da Ceca ne dolazi na njegov meč i priznao: "To je opterećenje"

Blic pre 9 sati
Majka mu, Ceca Ražnatović, najverovatnije neće biti u publici, jer za nju predstavlja veliki stres da gleda sinove duele uživo. Po prvi put, Veljka će na meču bodriti supruga Bogdana i sva tri sina iz publike. Srpski bokser Veljko Ražnatović privodi… »
"Moj protivnik je udario dečka u potiljak, nakon čega je preminuo" Jezive reči Veljka Ražnatovića pred boks meč u Beogradu -…

"Moj protivnik je udario dečka u potiljak, nakon čega je preminuo" Jezive reči Veljka Ražnatovića pred boks meč u Beogradu -…

Kurir pre 10 sati
Veljka Ražnatovića 29. avgusta u Beogradu očekuje važan bokserski meč protiv opasnog Rosmena Brita iz Venecuele. Susret će biti održan u autentičnom prostoru beogradske Ložionice, a govoreći o samom meču i situacijama u ringu, Veljko je bio kratak i… »

Vesti dana »