Povezane vesti
Vembanjama otkrio šta mu je smetalo protiv Srbije: „Skidao sam rđu, morate da pokušate takve stvari“
Hot sport pre 25 dana
Francuski centar objasnio je zbog čega je protiv Srbije uzimao teške šuteve u završnici, a govorio je i o FIBA lopti i Luki Dončiću. Viktor Vembanjama pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo govorio je o duelima sa Srbijom, prilagođavanju na… »
Vembanjama iskreno o meču sa Srbijom: "Skidao sam rđu"
Mondo pre 25 dana
Reprezentacija Francuske, baš kao i tim Srbije, priprema se za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Adut Trikolora biće Viktor Vembanjama, najbolji Francuz u NBA ligi, dok će Slovenija igrati bez svog najjačeg igrača Luke Dončića. Susret je na programu u… »
Viktor Vembanjama otvorio dušu! Govorio o meču protiv Srbije, Luki Dončiću, Slovencima...
Kurir pre 25 dana
Košarkaška reprezentacija Francuske, baš kao i selekcija Srbije, ulazi u završnicu priprema za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Glavni adut "Trikolora" biće mladi Viktor Vembanjama, dok će Slovenija u predstojećem okršaju igrati bez prve zvezde Luke… »
Vembanjama: "Protiv Srbije sam skidao rđu"
B92 pre 25 dana
Viktor Vembanjama biće glavna snaga Francuske u nastavku kvalifikacija za Mundobasket. Trikolori prvo dočekuju Sloveniju, a onda gostuju Švedskoj. Uoči tog susreta Vembanjama se najpre osvrnuo na duele sa Srbijom, tokom kojih je u završnicama preuzimao… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 2 satajoš 45 povezanih
Nastavak suđenja u predmetu „Generalštab“ 4. novembra, optuženi Aleksandar Ivanović ponovo negirao krivicu (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane
Dve Srbije u Nišu: „Ujedinjena Srbija“ i „Studenti pobeđuju“ ispred Tvrđave
Niške vesti pre 2 minutajoš 23 povezane
Šta se ovo dešava sa Srbijom? "Olovi" ne mogu da dođu do poena, potrebno im je čudo za četvrtfinale
Nova pre 31 minutajoš 35 povezanih
Američki mediji protiv Trampa! Foks njuz stao uz CNN, velike televizije povukle radikalan potez
Kurir pre 31 minutajoš 20 povezanih