Povezane vesti
Vembanjama otkrio šta mu je smetalo protiv Srbije: „Skidao sam rđu, morate da pokušate takve stvari“
Hot sport pre 12 sati
Francuski centar objasnio je zbog čega je protiv Srbije uzimao teške šuteve u završnici, a govorio je i o FIBA lopti i Luki Dončiću. Viktor Vembanjama pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo govorio je o duelima sa Srbijom, prilagođavanju na… »
Viktor Vembanjama otvorio dušu! Govorio o meču protiv Srbije, Luki Dončiću, Slovencima...
Kurir pre 12 sati
Košarkaška reprezentacija Francuske, baš kao i selekcija Srbije, ulazi u završnicu priprema za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Glavni adut "Trikolora" biće mladi Viktor Vembanjama, dok će Slovenija u predstojećem okršaju igrati bez prve zvezde Luke… »
Vembanjama iskreno o meču sa Srbijom: "Skidao sam rđu"
Mondo pre 13 sati
Reprezentacija Francuske, baš kao i tim Srbije, priprema se za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Adut Trikolora biće Viktor Vembanjama, najbolji Francuz u NBA ligi, dok će Slovenija igrati bez svog najjačeg igrača Luke Dončića. Susret je na programu u… »
Vembanjama: "Protiv Srbije sam skidao rđu"
B92 pre 14 sati
Viktor Vembanjama biće glavna snaga Francuske u nastavku kvalifikacija za Mundobasket. Trikolori prvo dočekuju Sloveniju, a onda gostuju Švedskoj. Uoči tog susreta Vembanjama se najpre osvrnuo na duele sa Srbijom, tokom kojih je u završnicama preuzimao… »
Vesti dana »
Četvrti dan rasprave u Skupštini Srbije: Postavljali pitanja, predlagali amandmane, a evo oko čega je bilo polemika (video)
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih
Navijači Zvezde oterali svoje fudbalere: Pogledajte scene posle epske bruke u Češkoj VIDEO
Nova pre 15 minutajoš 28 povezanih
FOTO, VIDEO Pogledajte snimke katastrofalne poplave u Nepalu, broj mrtvih porastao na 389: Među stradalima i državljanin Srbije
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih
„Tvoja će hrabrost postati simbol za naše nove generacije“ – poručuju Užičani odajući počast preminulom generalu Ratku Mladiću
Užice oglasna tabla pre 2 satajoš 147 povezanih