Povezane vesti

Vembanjama otkrio šta mu je smetalo protiv Srbije: „Skidao sam rđu, morate da pokušate takve stvari“

Vembanjama otkrio šta mu je smetalo protiv Srbije: „Skidao sam rđu, morate da pokušate takve stvari“

Hot sport pre 12 sati
Francuski centar objasnio je zbog čega je protiv Srbije uzimao teške šuteve u završnici, a govorio je i o FIBA lopti i Luki Dončiću. Viktor Vembanjama pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo govorio je o duelima sa Srbijom, prilagođavanju na… »
Viktor Vembanjama otvorio dušu! Govorio o meču protiv Srbije, Luki Dončiću, Slovencima...

Viktor Vembanjama otvorio dušu! Govorio o meču protiv Srbije, Luki Dončiću, Slovencima...

Kurir pre 12 sati
Košarkaška reprezentacija Francuske, baš kao i selekcija Srbije, ulazi u završnicu priprema za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Glavni adut "Trikolora" biće mladi Viktor Vembanjama, dok će Slovenija u predstojećem okršaju igrati bez prve zvezde Luke… »
Vembanjama iskreno o meču sa Srbijom: "Skidao sam rđu"

Vembanjama iskreno o meču sa Srbijom: "Skidao sam rđu"

Mondo pre 13 sati
Reprezentacija Francuske, baš kao i tim Srbije, priprema se za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Adut Trikolora biće Viktor Vembanjama, najbolji Francuz u NBA ligi, dok će Slovenija igrati bez svog najjačeg igrača Luke Dončića. Susret je na programu u… »
Vembanjama: "Protiv Srbije sam skidao rđu"

Vembanjama: "Protiv Srbije sam skidao rđu"

B92 pre 14 sati
Viktor Vembanjama biće glavna snaga Francuske u nastavku kvalifikacija za Mundobasket. Trikolori prvo dočekuju Sloveniju, a onda gostuju Švedskoj. Uoči tog susreta Vembanjama se najpre osvrnuo na duele sa Srbijom, tokom kojih je u završnicama preuzimao… »

Vesti dana »