Povezane vesti

"Muka mi je više": Đina Džinović na odmoru sa Melinom i milionerom, otkrila kako provode vreme

"Muka mi je više": Đina Džinović na odmoru sa Melinom i milionerom, otkrila kako provode vreme

Mondo pre 6 sati
Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića i modne dizajnerke Meline Galić, trenutno boravi u Grčkoj, a tu je i njen očuh, milioner Džefri Pol Arnold Dej. Sada je na svom Tik Tok nalogu objavila snimak i otkrila kako provode vreme. Pogledajte… »
"Probude me u devet ujutru, onda budem nervozna preko dana": Ćerka Meline Džinović sa majkom i očuhom milionerom obilazi…

"Probude me u devet ujutru, onda budem nervozna preko dana": Ćerka Meline Džinović sa majkom i očuhom milionerom obilazi…

Nova pre 8 sati
Ćerka Harisa Džinovića i Melina Arnold veoma je aktivna na društvenim mrežama gde snima vlogove i prikazuje svoj privatni život. Ona trenutno boravi u Grčkoj sa majkom i očuhom milionerom Džefrijem Polom Arnoldom Dejom. Na mrežama je otkrila da su obišli… »
Đina Melininog muža već zove očuhom! Džinovićeva provodi leto s majkom i milionerom, obišli 25 ostrva - "Bude me u 9 sati, ja…

Đina Melininog muža već zove očuhom! Džinovićeva provodi leto s majkom i milionerom, obišli 25 ostrva - "Bude me u 9 sati, ja…

Kurir pre 12 sati
Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića i Meline Galić, odlučila je da počne da snima vlogove na svom Tiktok profilu, pa se tako u prvom snimku snimala tokom boravka u Atini. S njom u Grčkoj su i njena majka Melina, kao i očuh, milioner Džefri Pol… »
"Očuh je odabrao romantičan restoran, mama jede rižoto" Đina Džinović o putovanju sa Melinom i njenim mužem milionerom: "Bude…

"Očuh je odabrao romantičan restoran, mama jede rižoto" Đina Džinović o putovanju sa Melinom i njenim mužem milionerom: "Bude…

Blic pre 13 sati
Na TikToku je otkrila da su obišli 25 ostrva, uglavnom obilaze muzeje, i da ustaje svakog dana u 9 sati, što joj teško pada. Navela je da je u poslednje vreme promenila navike, manje izlazi i želi da uvede pozitivne promene u svoj život. Đina Džinovi… »
Evo kako Ðina zove Melininog milionera, slučajno se izlanula pred njima: “Mama, bravo… muka mi je od”

Evo kako Ðina zove Melininog milionera, slučajno se izlanula pred njima: “Mama, bravo… muka mi je od”

Telegraf pre 13 sati
Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića i Meline Džinović, trenutno boravi u Grčkoj, a tu je i njen očuh, milioner Džefri Pol Arnold Dej. Đina je sada na svom Tik Tok nalogu objavila snimak i otkrila kako provode vreme. Naime, Đina Džinović je u… »

Vesti dana »