Povezane vesti

Vučić: U septembru bi moglo da se završi pitanje NIS-a, prvi put sam optimista

Vučić: U septembru bi moglo da se završi pitanje NIS-a, prvi put sam optimista

RTS pre 6 sati
Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je prvi put optimista i da se nada da bi u septembru mogli da se završe pregovori o preuzimanju Naftne industrije Srbije. To, kako kaže, ne bi moglo bez razumevanja američke strane i OFAK-a. Vučić je istakao da se… »
"Prvi put sam optimista": Oglasio predsednik o pitanju NIS-a

"Prvi put sam optimista": Oglasio predsednik o pitanju NIS-a

Telegraf pre 7 sati
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da јe prvi put optimista i da se nada da bi u septembru mogli da se završe pregovori o preuzimanju Naftne industriјe Srbiјe. To, kako kaže, ne bi moglo bez razumevanja američke strane i OFAK. - Po prvi put mi se… »
Vučić: Predstoji nova era u odnosima Srbije i SAD, strateški dijalog je prekretnica

Vučić: Predstoji nova era u odnosima Srbije i SAD, strateški dijalog je prekretnica

N1 Info pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Beogradu izrazio zahvalnost SAD na donaciji od 5,1 milion dolara za uništavanje zaostalog naoružanja i ocenio da predstoji vreme uspostavljanja nove ere u odnosima dve zemlje. Posle prezentacije rada deminera… »
Predsednik: Prvi put sam optimista da u septembru može da se završi pitanje NIS-a

Predsednik: Prvi put sam optimista da u septembru može da se završi pitanje NIS-a

RTV pre 12 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je prvi put optimista i da se nada da bi u septembru mogli da se završe pregovori o preuzimanju Naftne industrije Srbije (NIS) i naveo da to ne bi moglo bez razumevanja američke strane i… »
Titolo: SAD obezbeđuju još 5,1 milion dolara za podršku uništavanju zaostalog naoružanja u Srbiji

Titolo: SAD obezbeđuju još 5,1 milion dolara za podršku uništavanju zaostalog naoružanja u Srbiji

Nedeljnik pre 12 sati
SAD će obezbediti dodatnih 5,1 milion dolara za podršku daljem uništavanju zaostalog naoružanja u Srbiji, čime će ukupna pomoć premašiti 34 miliona dolara, izjavio je danas otpravnik poslova američke ambasade u Beogradu Aleksandar Titolo. Posle… »
Vučić: Važno je da se Bujanovac očisti od mina

Vučić: Važno je da se Bujanovac očisti od mina

Bujanovačke pre 12 sati
Bujanovac, 27. avgust 2026. (foto arhiva) – Važno je da se od eksplozivnih naprava u potpunosti očisti zemljište na teritoriji Bujanovca, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom obilaska Inovaciono-edukativnog parka Centra za razminiranje… »
Vučić: Nova era u odnosima sa SAD, po prvi put mi se čini da bismo u septembru mogli da završimo priču oko NIS-a

Vučić: Nova era u odnosima sa SAD, po prvi put mi se čini da bismo u septembru mogli da završimo priču oko NIS-a

Nedeljnik pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Beogradu izrazio zahvalnost SAD na donaciji od 5,1 milion dolara za uništavanje zaostalog naoružanja i ocenio da predstoji vreme uspostavljanja nove ere u odnosima dve zemlje. „I posle ne lakih godina, i… »
Vučić: Prvi put sam optimista da ćemo u septembru završiti sve oko NIS-a

Vučić: Prvi put sam optimista da ćemo u septembru završiti sve oko NIS-a

Sputnik pre 12 sati
Po prvi put mi se čini i optimista sam i nadam se da bi u septembru mogli da završimo celu priču oko Naftne industrije Srbije, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Bez izvesnog razumevanja i od strane OFAK-a i američke strane, teško da bismo… »
Vučić očekuje rasplet oko NIS-a u septembru: Licenca ističe 28. avgusta, ključno razumevanje američke strane

Vučić očekuje rasplet oko NIS-a u septembru: Licenca ističe 28. avgusta, ključno razumevanje američke strane

RINA pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da bi pitanje Naftne industrije Srbije (NIS) moglo da bude rešeno tokom septembra, ističući da je za takav ishod važno razumevanje američke strane i Kancelarije za kontrolu strane imovine (OFAC)… »
Prvi put sam optimista za NIS! Vučić: Predstoje važni razgovori

Prvi put sam optimista za NIS! Vučić: Predstoje važni razgovori

Blic pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić očekuje rešavanje pitanja NIS-a u septembru Naglašava važnost razumevanja američke strane i OFAC-a za postizanje dogovora Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da bi pitanje Naftne industrije Srbije… »
Vučić: Optimista sam da u septembru možemo da završimo celu priču oko NIS-a

Vučić: Optimista sam da u septembru možemo da završimo celu priču oko NIS-a

NIN pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da bi pitanje Naftne industrije Srbije (NIS) moglo da bude rešeno tokom septembra, ističući da je za takav ishod važno razumevanje američke strane i Kancelarije za kontrolu strane imovine (OFAC)… »
Ključni dani za NIS: Amerikanci drže sve u rukama, Vučić najavljuje konačni raspet u septembru

Ključni dani za NIS: Amerikanci drže sve u rukama, Vučić najavljuje konačni raspet u septembru

Dnevnik pre 12 sati
"Nadam se da bismo u septembru mogli da završimo čitavu priču", Vučić izneo očekivanja oko NIS-a: Teško bismo to mogli bez…

"Nadam se da bismo u septembru mogli da završimo čitavu priču", Vučić izneo očekivanja oko NIS-a: Teško bismo to mogli bez…

Kurir pre 12 sati
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi Inovaciono-edukativni park Centra za razminiranje Republike Srbije i prisustvuje prezentaciji rada deminera na projektima čišćenja od neeksplodiranih ubojnih sredstava. Predsednik se na početku… »
Vučić očekuje rešavanje problema sa NIS-om u septembru

Vučić očekuje rešavanje problema sa NIS-om u septembru

Danas pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, danas je prilikom posete Centru za razminiranje, izrazio očekivanje da bi pitanje Naftne industrije Srbije (NIS) moglo da bude rešeno tokom septembra. On je istakao da je za to važno razumevanje američke strane i… »
Vučić o pitanju NIS-a: "Celu priču bismo mogli da završimo u septembru"

Vučić o pitanju NIS-a: "Celu priču bismo mogli da završimo u septembru"

Mondo pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da bi pitanje Naftne industrije Srbije ( NIS) moglo da bude rešeno tokom septembra, ističući da je za takav ishod važno razumevanje američke strane i Kancelarije za kontrolu strane imovine (OFAC)… »

Nova pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Beogradu izrazio zahvalnost SAD na donaciji od 5,1 milion dolara za uništavanje zaostalog naoružanja i ocenio da predstoji vreme uspostavljanja nove ere u odnosima dve zemlje. Posle prezentacije rada deminera… »
Vučić: "Prvi put sam optimista da u septembru može da se završi pitanje NIS-a"

Vučić: "Prvi put sam optimista da u septembru može da se završi pitanje NIS-a"

B92 pre 12 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je prvi put optimista i da se nada da bi u septembru mogli da se završe pregovori o preuzimanju Naftne industrije Srbije (NIS) i naveo da to ne bi moglo bez razumevanja američke strane i OFAC-a. "Po… »

Vesti dana »