Povezane vesti

STRAH ME JE! POMAGAJTE! Edita se oglasila sa bebom u kolicima!

STRAH ME JE! POMAGAJTE! Edita se oglasila sa bebom u kolicima!

Svet & Skandal pre 4 sati
Popularna pevačica Edita Aradinović se 22. jula ostvarila u ulozi majke i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Zoia. Iako je prošlo tek mesec dana od porođaja, pevačica već razmišlja o povratku fizičkim aktivnostima i treninzima, ali je pred… »
Edita Aradinović se vraća treningu mesec dana nakon porođaja: "Strah me zbog dijastaze i carskog ali..." (FOTO)

Edita Aradinović se vraća treningu mesec dana nakon porođaja: "Strah me zbog dijastaze i carskog ali..." (FOTO)

Nova pre 10 sati
Edita Aradinović se porodila pre mesec dana i na svet donela ćerku Zoiu. Ona je tokom cele trudnoće trenirala, što je i snimala za društvene mreže, a sada je odlučila da se vrati u formu. Na Instagramu je objavila svoju sliku iz lifta, a pored nje se… »
"Strah me je, pomagajte!" Edita Aradinović donela novu odluku mesec dana nakon porođaja, sad je muči ovaj problem

"Strah me je, pomagajte!" Edita Aradinović donela novu odluku mesec dana nakon porođaja, sad je muči ovaj problem

Kurir pre 13 sati
Samo mesec dana nakon porođaja, Edita Aradinović razmišlja o tome da se vrati fizičkim aktivnostima i treninzima, međutim postoje stvari zbog kojih je zabrinuta. Pevačica je 22.jula dobila ćerku kojoj je dala ime Zoia, a neretko svoje iskustvo sa njom… »
Edita mesec dana nakon porođaja donela važnu odluku: Zatražila pomoć, pa priznala čega se plaši

Edita mesec dana nakon porođaja donela važnu odluku: Zatražila pomoć, pa priznala čega se plaši

Telegraf pre 14 sati
Edita Aradinović samo mesec dana nakon porođaja planira da se vrati u formu i na treninge. Popularna pevačica dobila je ćerkicu kojoj je dala ime Zoia 22.jula, a kako sama priznaje od nje se ne razdvaja i ne da nikome da joj priđe. Ipak, izgleda da će se… »
Edita Aradinović mesec dana od porođaja donela odluku: Sve podelila na mrežama, pa javno zatražila pomoć

Edita Aradinović mesec dana od porođaja donela odluku: Sve podelila na mrežama, pa javno zatražila pomoć

Blic pre 14 sati
Edita Aradinović je mesec dana nakon porođaja i carskog reza počela da razmišlja o povratku treninzima. Izrazila je zabrinutost zbog dijastaze i oporavka od carskog reza pri povratku fizičkim aktivnostima. Nakon što je tokom cele trudnoće bila vrlo… »

Vesti dana »