Povezane vesti
STRAH ME JE! POMAGAJTE! Edita se oglasila sa bebom u kolicima!
Svet & Skandal pre 4 sati
Popularna pevačica Edita Aradinović se 22. jula ostvarila u ulozi majke i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Zoia. Iako je prošlo tek mesec dana od porođaja, pevačica već razmišlja o povratku fizičkim aktivnostima i treninzima, ali je pred… »
Edita Aradinović se vraća treningu mesec dana nakon porođaja: "Strah me zbog dijastaze i carskog ali..." (FOTO)
Nova pre 10 sati
Edita Aradinović se porodila pre mesec dana i na svet donela ćerku Zoiu. Ona je tokom cele trudnoće trenirala, što je i snimala za društvene mreže, a sada je odlučila da se vrati u formu. Na Instagramu je objavila svoju sliku iz lifta, a pored nje se… »
"Strah me je, pomagajte!" Edita Aradinović donela novu odluku mesec dana nakon porođaja, sad je muči ovaj problem
Kurir pre 13 sati
Samo mesec dana nakon porođaja, Edita Aradinović razmišlja o tome da se vrati fizičkim aktivnostima i treninzima, međutim postoje stvari zbog kojih je zabrinuta. Pevačica je 22.jula dobila ćerku kojoj je dala ime Zoia, a neretko svoje iskustvo sa njom… »
Edita mesec dana nakon porođaja donela važnu odluku: Zatražila pomoć, pa priznala čega se plaši
Telegraf pre 14 sati
Edita Aradinović samo mesec dana nakon porođaja planira da se vrati u formu i na treninge. Popularna pevačica dobila je ćerkicu kojoj je dala ime Zoia 22.jula, a kako sama priznaje od nje se ne razdvaja i ne da nikome da joj priđe. Ipak, izgleda da će se… »
Edita Aradinović mesec dana od porođaja donela odluku: Sve podelila na mrežama, pa javno zatražila pomoć
Blic pre 14 sati
Edita Aradinović je mesec dana nakon porođaja i carskog reza počela da razmišlja o povratku treninzima. Izrazila je zabrinutost zbog dijastaze i oporavka od carskog reza pri povratku fizičkim aktivnostima. Nakon što je tokom cele trudnoće bila vrlo… »
Vesti dana »
Salah i Savić ostali bez Lige Evrope, posle bruke mogu na Zvezdu - Vlahović i Bešiktaš podbacili, ali prošli
Nova pre 34 minutajoš 7 povezanih
Spisak Zvezdinih potencijalnih rivala i sve što treba da znate o žrebu za Ligu konferencija
Nova pre 18 minutajoš 2 povezane
DS o Ratku Mladiću: Smrt ne menja činjenice niti briše odgovornost za zločine
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Četiri zemlje traže od EU da odmrzne ruske milijarde za pomoć Ukrajini
Danas pre 2 satajoš 1 povezana