Povezane vesti
“Ceca i ja smo pevali u dvorcu iznad Vatikana”: Adil otkrio detalje tezge od 500.000 €, pomenuo Džeja
Telegraf pre 1 dan
Pevač Adil Maksutović nastupio je sinoć u Nacionalnoj kasi u Beogradu, a pred početak nastupa dotakao se stanja na estradi, romskih veselja i kolega. Dotakao se romskih svadbi za koje mnogi kažu da su najveselije i da pevači najviše vole da ih rade… »
SAMO KARLEUŠA NIJE PEVALA NA ROMSKIM VESELJIMA! Adil otkrio i sve i učešću u rijalitiju!
Svet & Skandal pre 5 sati
Popularni pevač Adil Maksutović otvorio je klupsku sezonu u Beogradu nakon radnog leta provedenog širom regiona. Tim povodom, pred okupljenim medijima otvoreno je govorio o svom načinu života, specifičnostima nastupa u klubovima i na privatnim veseljima… »
Ceca i ja smo pevali u dvorcu iznad Vatikana: Adil otkrio detalje tezge od 500 hiljada evra, pa pomenuo Džeja (foto)
Večernje novosti pre 5 sati
PEVAČ Adil Maksutović dotakao se stanja na estradi, romskih veselja i kolega. Foto: Novosti Dotakao se romskih svadbi za koje mnogi kažu da su najveselije i da pevači najviše vole da ih rade, koliko mu je popularnost donela a koliko odnela, a šta je… »
"Ceca i ja smo pevali u dvorcu iznad Vatikana, to košta 500.000 €": Adil otkrio istinu o romskim veseljima
Mondo pre 11 sati
Pevač Adil Maksutović otvoreno je govorio o izazovima koje sa sobom nose njegov život i višegodišnja karijera. Između ostalog, osvrnuo se na nastupe na romskim svadbama koje važe za najveselije i najisplativije među izvođačima. Kako je istakao, svadbe u… »
"Ceca i ja smo pevali u dvorcu iznad Vatikana, to košta 500.000 evra" Adil otkrio istinu o romskim veseljima, poslu, pa…
Blic pre 12 sati
Pevač Adil Maksutović otvorio je dušu i progovorio o svemu što nosi njegov život i karijera. Dotakao se romskih svadbi za koje mnogi kažu da su najveselije i da pevači najviše vole da ih rade, koliko mu je popularnost donela a koliko odnela, a šta je… »
"Ceca i ja smo pevali u dvorcu, to košta 500.000 evra" Adil otkrio šta se sve dešava na romskim veseljima, evo koje kolege su…
Kurir pre 12 sati
Adil Maksutović otkrio je šta njegov način života nosi sa sobom, te se osvrnuo na romske svadbe, progovorio o tome koliko mu je popularnost donela, a koliko odnela i otkrio šta je shvatio tek posle godina i godina rada. Sezonu klubova otvorio je u… »
Vesti dana »
Novi toplotni talas pred vikend: Temperatura danas ponovo iznad 35 stepeni
Nova pre 13 minutajoš 1 povezana
DS o Ratku Mladiću: Smrt ne menja činjenice niti briše odgovornost za zločine
Danas pre 5 satijoš 2 povezane