Повезане вести

Стрпљење Русије према Британији није бесконачно

Стрпљење Русије према Британији није бесконачно

Политика пре 3 сата
Посланик Думе сматра да је Лондон фактички признао учешће у сукобу. Европљани почињу да схватају да су „заиграли“, а стрпљење Москве према Великој Британији, која је фактички признала своје учешће у сукобу у Украјини, није… »
Москва упозорила да би могла да нападне британске војне циљеве, као одговор на употребу њихових ракета у нападима на Русију

Москва упозорила да би могла да нападне британске војне циљеве, као одговор на употребу њихових ракета у нападима на Русију

Н1 Инфо пре 4 сати
Русија је у четвртак упозорила да би могла да нападне британске војне циљеве унутар и изван Украјине као одговор на украјинске нападе на циљеве унутар Русије уз употребу британских крстарећих ракета дугог домета. Упозорење… »
Русија прети нападом на британске војне циљеве због украјинске употребе ракета „сторм шедоу“

Русија прети нападом на британске војне циљеве због украјинске употребе ракета „сторм шедоу“

Инсајдер пре 9 сати
Русија је данас упозорила да би могла да нападне британске војне циљеве „унутар и ван Украјине“, као одговор на украјинске нападе британским крстарећим ракетама дугог домета на циљеве унутар Русије. Кремљ. Фото: Александергусев… »
Захарова: Док Русија гаси пожаре у Србији, НАТО и ЕУ потпирују мржњу

Захарова: Док Русија гаси пожаре у Србији, НАТО и ЕУ потпирују мржњу

Нова пре 12 сати
Док Русија гаси пожаре у Србији, НАТО и Европска унија (ЕУ) потпирују мржњу, изјавила је данас портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова. "Док ми шаљемо авионе да гасе пожаре великих размера у Србији, ЕУ… »
Захарова: Док ми шаљемо авионе да гасе пожаре у Србији, ЕУ подстиче антируско расположење

Захарова: Док ми шаљемо авионе да гасе пожаре у Србији, ЕУ подстиче антируско расположење

Н1 Инфо пре 12 сати
Док Русија гаси пожаре у Србији, НАТО и Европска унија (ЕУ) потпирују мржњу, изјавила је портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова. "Док ми шаљемо авионе да гасе пожаре великих размера у Србији, ЕУ… »
Москва загрмела: "Док ми гасимо ватру, ЕУ по Београду просипа прљавштину"

Москва загрмела: "Док ми гасимо ватру, ЕУ по Београду просипа прљавштину"

Б92 пре 12 сати
Критике из ЕУ упућене Русији због њене помоћи Србији у гашењу пожара представљају врхунски цинизам, јер Унија сама не даје помоћ, а критикује оне који су помогли Србији, изјавила је данас портпарол руског Министарства спољних… »
"ЕУ и НАТО потпирују мржњу" Захарова: Врхунски цинизам ЕУ, сами не дају помоћ, а критикују оне који су помогли Србији

"ЕУ и НАТО потпирују мржњу" Захарова: Врхунски цинизам ЕУ, сами не дају помоћ, а критикују оне који су помогли Србији

Блиц пре 13 сати
Захарова сматра да Европска комисија показује дубоко циничан и безосећајан однос према Србима. Оптужила је европске званичнике да чак и хуманитарну трагедију користе за политичке нападе на Београд због односа са Москвом. Критике… »
Захарова: Врхунски цинизам ЕУ ─ сами не дају помоц́, а критикују оне који су помогли Србији

Захарова: Врхунски цинизам ЕУ ─ сами не дају помоц́, а критикују оне који су помогли Србији

Спутник пре 14 сати
Критике из Европске уније на рачун помоц́и Русије Србији у гашењу пожара представљају врхунски цинизам, изјавила је Марија Захарова, портпарол руског Министарства спољних послова. „Невероватан цинизам. Не пружате помоц́, а… »

Вести дана »