Povezane vesti

Strpljenje Rusije prema Britaniji nije beskonačno

Strpljenje Rusije prema Britaniji nije beskonačno

Politika pre 25 dana
Poslanik Dume smatra da je London faktički priznao učešće u sukobu. Evropljani počinju da shvataju da su „zaigrali“, a strpljenje Moskve prema Velikoj Britaniji, koja je faktički priznala svoje učešće u sukobu u Ukrajini, nije beskonačno, izjavio je prvi… »
Moskva upozorila da bi mogla da napadne britanske vojne ciljeve, kao odgovor na upotrebu njihovih raketa u napadima na Rusiju

Moskva upozorila da bi mogla da napadne britanske vojne ciljeve, kao odgovor na upotrebu njihovih raketa u napadima na Rusiju

N1 Info pre 25 dana
Rusija je u četvrtak upozorila da bi mogla da napadne britanske vojne ciljeve unutar i izvan Ukrajine kao odgovor na ukrajinske napade na ciljeve unutar Rusije uz upotrebu britanskih krstarećih raketa dugog dometa. Upozorenje, koje je portparolka ruskog… »
Rusija preti napadom na britanske vojne ciljeve zbog ukrajinske upotrebe raketa „storm šedou“

Rusija preti napadom na britanske vojne ciljeve zbog ukrajinske upotrebe raketa „storm šedou“

Insajder pre 25 dana
Rusija je danas upozorila da bi mogla da napadne britanske vojne ciljeve „unutar i van Ukrajine“, kao odgovor na ukrajinske napade britanskim krstarećim raketama dugog dometa na ciljeve unutar Rusije. Kremlj. Foto: Alexandergusev - alexandergusev.com, CC… »
Zaharova: Dok Rusija gasi požare u Srbiji, NATO i EU potpiruju mržnju

Zaharova: Dok Rusija gasi požare u Srbiji, NATO i EU potpiruju mržnju

Nova pre 25 dana
Dok Rusija gasi požare u Srbiji, NATO i Evropska unija (EU) potpiruju mržnju, izjavila je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. "Dok mi šaljemo avione da gase požare velikih razmera u Srbiji, EU nastavlja da podstiče… »
Zaharova: Dok mi šaljemo avione da gase požare u Srbiji, EU podstiče antirusko raspoloženje

Zaharova: Dok mi šaljemo avione da gase požare u Srbiji, EU podstiče antirusko raspoloženje

N1 Info pre 25 dana
Dok Rusija gasi požare u Srbiji, NATO i Evropska unija (EU) potpiruju mržnju, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova. "Dok mi šaljemo avione da gase požare velikih razmera u Srbiji, EU nastavlja da podstiče antirusko… »
Moskva zagrmela: "Dok mi gasimo vatru, EU po Beogradu prosipa prljavštinu"

Moskva zagrmela: "Dok mi gasimo vatru, EU po Beogradu prosipa prljavštinu"

B92 pre 25 dana
Kritike iz EU upućene Rusiji zbog njene pomoći Srbiji u gašenju požara predstavljaju vrhunski cinizam, jer Unija sama ne daje pomoć, a kritikuje one koji su pomogli Srbiji, izjavila je danas portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova… »
"EU i NATO potpiruju mržnju" Zaharova: Vrhunski cinizam EU, sami ne daju pomoć, a kritikuju one koji su pomogli Srbiji

"EU i NATO potpiruju mržnju" Zaharova: Vrhunski cinizam EU, sami ne daju pomoć, a kritikuju one koji su pomogli Srbiji

Blic pre 25 dana
Zaharova smatra da Evropska komisija pokazuje duboko ciničan i bezosećajan odnos prema Srbima. Optužila je evropske zvaničnike da čak i humanitarnu tragediju koriste za političke napade na Beograd zbog odnosa sa Moskvom. Kritike iz EU upućene Rusiji zbog… »
Zaharova: Vrhunski cinizam EU ─ sami ne daju pomoć, a kritikuju one koji su pomogli Srbiji

Zaharova: Vrhunski cinizam EU ─ sami ne daju pomoć, a kritikuju one koji su pomogli Srbiji

Sputnik pre 25 dana
Kritike iz Evropske unije na račun pomoći Rusije Srbiji u gašenju požara predstavljaju vrhunski cinizam, izjavila je Marija Zaharova, portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova. „Neverovatan cinizam. Ne pružate pomoć, a onda se još i rugate zbog… »

Vesti dana »