Povezane vesti
"Da nije moje mame, spavala bih na dušeku" Tea Tairović se uselila u vilu u Crnoj Gori, progovorila o mužu i naravi: "Ja ne…
Blic pre 1 dan
Preselila se u novu crnogorsku nekretninu, ali opremanje i dalje prepusta majci jer nije detaljista niti voli te poslove. O braku kaže da je sazrevanje uz kompromis najvažnija lekcija, a suprug Ivan izbegava kamere jer mu javni posao nije blizak… »
Tea Tairović kupila vilu i preselila se u Crnu Goru: Sad otkrila da li se vraća u Beograd
Mondo pre 11 sati
Pevačica Tea Tairović leto provodi radno i paradno, preselila se u svoju crnogorsku vilu odakle ide na nastupe, a u međuvremenu uživa u svom morskom miru. Iako nema puno vremena za odmor, kaže da se ne žali. Pogledajte kako je Tea nedavno izgledala na… »
"Da nije moje mame, spavala bih na dušeku" Tea Tairović se uselila u nekretninu na moru: Otkrila detalje braka sa suprugom…
Kurir pre 14 sati
Pevačica Tea Tairović leto provodi radno i paradno, preselila se u svoju crnogorsku vilu odakle ide na nastupe, a u međuvremenu uživa u svom morskom miru. Iako nema puno vremena za odmor, kaže da se ne žali. - Pre svega volim da se družim sa svojom… »
Vesti dana »
Saša Ilić: Ovo je Partizan kakav želim da treniram i koji želim da gledam
Danas pre 5 satijoš 8 povezanih
DS o Ratku Mladiću: Smrt ne menja činjenice niti briše odgovornost za zločine
Danas pre 10 satijoš 2 povezane