Povezane vesti
Džek Dimić: "U Nišu se umetnost predstavlja bez barijera i bez granica"
B92 pre 24 sata
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović ugostio je danas u Gradskoj kući američkog glumca Džeka Dimića, koji boravi u Nišu povodom Međunarodnog filmskog festivala, na kojem će sutra biti premijerno prikazan film "Pohota" (Lust), u kojem tumači glavnu… »
PAVLOVIĆ UGOSTIO DŽEKA DIMIĆA: „Osećam se kao da nikada nisam ni otišao“
Gradski portal 018 pre 24 sata
Pavlović je poručio da Niš tokom festivalskih dana širom otvara vrata umetnicima iz zemlje i inostranstva. „Zaista imamo zadovoljstvo da imamo brojne goste, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Kao što sam uvek govorio, Grad Niš prihvata i dočekuje… »
Džek Dimić: Osećam se kao da nikada nisam ni otišao
Politika pre 1 dan
Američki glumac boravi u Nišu povodom festivala na kojem će sutra biti premijerno prikazan film „Pohota”. Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović ugostio je danas u Gradskoj kući američkog glumca Džeka Dimića, koji boravi u Nišu povodom Međunarodnog… »
PAVLOVIĆ UGOSTIO DŽEKA DIMIĆA: „Niš sve svoje goste dočekuje raširenih ruku“
Glas juga pre 1 dan
Pavlović je poručio da Niš širom otvara vrata umetnicima koji su povodom festivala stigli iz zemlje i inostranstva. „Zaista imamo zadovoljstvo da imamo brojne goste, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Kao što sam uvek govorio, Grad Niš prihvata i… »
Gradonačelnik Niša ugostio glumca Džeka Dimića u Gradskoj kući
Euronews pre 1 dan
Gradonačelnik Niša Dragoslav Pavlović ugostio je danas u Gradskoj kući američkog glumca Džeka Dimića, koji boravi u Nišu povodom Međunarodnog filmskog festivala, na kojem će sutra biti premijerno prikazan film “Pohota“ (Lust), u kojem tumači glavnu… »
Vesti dana »
Udružuju se 3 najgora faktora za širenje požara! RHMZ izdao posebno upozorenje za Deliblatsku peščaru, danas i sutra najkritičniji dani
Blic pre 1 minutjoš 73 povezane
Rijera otvorio dušu posle debakla: „Boli kao nikada pre – ja sam odgovoran, biće rezova!“
Hot sport pre 41 minutajoš 35 povezanih
Zaplenjeno više od 11 litara „droge za silovanje“; uhapšene dve osobe
Dnevnik pre 56 minutajoš 21 povezana
Nove cene goriva u Srbiji: I dizel i benzin skuplji za po jedan dinar
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih