Povezane vesti
PokUševski otvorio dušu o Partizanu: „Nisam bio srećan, moglo je bolje i sa moje strane i sa strane drugih!“
Hot sport pre 8 sati
Ipak, ne zatvara vrata nijednom klubu, a posebno ne Partizanu! Aleksej Pokuševski govorio je o periodu provedenom u Partizanu, iz kojeg je ovog leta otišao u Lokomotivu Kubanj, ali i o očekivanjima koja je imao po dolasku u Beograd. Srpski košarkaš je u… »
"Puno ružnog se desilo..." Pokuševski se osvrnuo na dve godine u Partizanu: Verovao sam da može da bude bolje
Kurir pre 9 sati
U novom klubu će sarađivati sa Tomislavom Tomovićem, a upravo je trener bio ključni razlog zbog kojih je odlučio da prihvati ponudu ruskog kluba. Aleksej Pokuševski je govorio o periodu provedenom u crno-belom dresu, svojim planovima, odnosu sa novim… »
"Toliko toga se ružnog desilo": Aleksej Pokuševski otvorio dušu o Partizanu, ide tamo gde će biti srećniji
Mondo pre 14 sati
Bivši košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski dao je opširan intervju za " Meridian sport" po odlasku iz Humske. On je pomalo neočekivano prešao u Lokomotivu, na poziv nekadašnjeg trenera Zvezde, Tomislava Tomovića. On ga je kupio rečima da će konačno… »
Vesti dana »
Partizanov "tragičar" otkrio da neće spavati: "Prišao mi igrač Hetafea i rekao da ovo nije doživeo u karijeri"
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih
Spisak Zvezdinih potencijalnih rivala i sve što treba da znate o žrebu za Ligu konferencija
Nova pre 57 minutajoš 2 povezane
Novi toplotni talas pred vikend: Temperatura danas ponovo iznad 35 stepeni
Nova pre 51 minutajoš 1 povezana
DS o Ratku Mladiću: Smrt ne menja činjenice niti briše odgovornost za zločine
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Četiri zemlje traže od EU da odmrzne ruske milijarde za pomoć Ukrajini
Danas pre 3 satajoš 1 povezana