Povezane vesti

Aleksandra Mladenović nastupila na četvrtoj večeri Roštiljijade

Aleksandra Mladenović nastupila na četvrtoj večeri Roštiljijade

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Nakon takmičenja u pripremi najveće pljeskavice koncert na glavnoj bini najpre je nastupio Nikola Spasić Nani, dok je koncert večeri održala Aleksandra Mladenović, koja je svoju muzičku karijeru započela kroz takmičenje Zvezda Granda. Tokom… »
Ovo je moj jug: Aleksandra Mladenović raspevala Leskovac - "Ovde se oseća naša vrela južnjačka krv" (foto)

Ovo je moj jug: Aleksandra Mladenović raspevala Leskovac - "Ovde se oseća naša vrela južnjačka krv" (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
ČETVRTO veče 36. Leskovačke roštiljijade obeležio je nastup mlade folk zvezde Aleksandre Mladenović, koja je svojim hitovima raspevala brojnu publiku. Foto: Novosti Poreklom iz Žitorađe, Aleksandra je prvi put nastupila na "Roštiljijadi" i pred svojim… »
"Mnogo mi je drago što sam ovde", Ivana Selakov podigla Leskovčane na noge i pevala svoje najveće hitove

"Mnogo mi je drago što sam ovde", Ivana Selakov podigla Leskovčane na noge i pevala svoje najveće hitove

Telegraf pre 18 sati
Treće veče 36. "Roštiljijade". u Leskovcu proteklo je uz dobru muziku i odličnu atmosferu, a veliki koncert održala je pop pevačica Ivana Selakov. Pevačica je nastup započela baladom „Bolujem godinama“, a potom su se ređali njeni hitovi „Eto zato“… »
Kada krene muzika, trema nestane: Ivana Selakov o o letnjoj turneji, novim muzičkim planovima, ćerki Kruni i zasluženom odmoru…

Kada krene muzika, trema nestane: Ivana Selakov o o letnjoj turneji, novim muzičkim planovima, ćerki Kruni i zasluženom odmoru…

Večernje novosti pre 20 sati
TREĆE veče 36. „Roštiljijade“ u Leskovcu proteklo je u znaku dobre muzike, pesme i odlične atmosfere, a veliki koncert pred mnogobrojnom publikom održala je pevačica Ivana Selakov. Foto: Cvetković Photography Nastup je započela baladom „Bolujem… »
"Mnogo mi je drago što sam ovde": Ivana Selakov podigla Leskovčane na noge i pevala svoje najveće hitove (foto)

"Mnogo mi je drago što sam ovde": Ivana Selakov podigla Leskovčane na noge i pevala svoje najveće hitove (foto)

Kurir pre 22 sata
Treće veče 36. " Roštiljijade". u Leskovcu proteklo je uz dobru muziku i odličnu atmosferu, a veliki koncert održala je pop pevačica Ivana Selakov. Pevačica je nastup započela baladom „Bolujem godinama“, a potom su se ređali njeni hitovi „Eto zato“… »
Ivana Selakov priredila veče za pamćenje na Roštiljijadi

Ivana Selakov priredila veče za pamćenje na Roštiljijadi

ROMinfomedia pre 1 dan
Leskovac je i treće večeri 36. Roštiljijade bio u znaku dobre muzike, druženja i odlične atmosfere, a za muzički program bila je zadužena popularna pevačica Ivana Selakov, koja je pred brojnim posetiocima priredila koncert za pamćenje. Pre samog nastupa… »
Koncert Ivane Selakov treće večeri Roštiljijade

Koncert Ivane Selakov treće večeri Roštiljijade

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Na glavnoj roštiljijadijskoj bini publiku je najpre uveseljavao svojim koncerom Time out band. Koncert večeri održala je Ivana Selakov, koja je na prijemu kod gradonačelnika, izrazila zadovoljstvo što ima priliku da po prvi put nastupi na… »

Vesti dana »