Povezane vesti
"Slobodan Milošević mi je otvorio vrata, stao sam mirno" Dr Igi o vezi sa Marijom - otkrio reči pokojnog oca koje pamti…
Blic pre 1 dan
Za prvi album mu je trebalo mnogo novca, koji nije imao, pa je razmišljao o sponzorima i pozajmicama. Njegov otac ga je savetovao da ne prodaje kuću zbog mogućih dugova i rizika neuspeha. Igor Todorović, koji se proslavio kao Dr Igi, progovorio je o… »
"Slobodan Milošević mi je otvorio vrata" Naš pevač o vezi sa Marijom, pa otkrio savet pokojnog oca: "Sine..."
Telegraf pre 1 dan
Igor Todorović, poznatiji kao Dr Igi, prisetio se svojih muzičkih početaka i perioda kada je pokušavao da pronađe novac za snimanje prvog albuma, ali i o kratkoj vezi sa Marijom Milošević, ćerkom pokojnog Slobodana Miloševića. Kako je otkrio, tada nije… »
"Sine, ja sa dugovima neću da živim" Dr Igi dan-danas pamti ove reči svog pokojnog oca: Nemoj da prodajemo kuću...
Kurir pre 1 dan
Igor Todorović, koji se proslavio kao Dr Iggy progovorio je o svojim počecima, te finansijskoj neizvesnosti s kojom se onda suočio. Za snimanje prvog albuma, naime, trebalo mu je mnogo novca, međutim, kako ga nije imao - razmišljao je o pozajmicama… »
Vesti dana »
Uspešna akcija okp za subijanje droga na ulazu u Novi Pazar (foto)
IndeksOnline pre 1 satjoš 1 povezana
Jutro toplo i sunčano, popodne nestabilno, mogući kratkotrajni pljuskovi
Nova pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski: Amerikanci nas obavestili o sastancima u Moskvi, zahvalni smo na tonu prema Rusiji
Nova pre 4 satijoš 1 povezana