Povezane vesti

Da li je Partizan zbog ovoga ispao iz Evrope? Detalj koji niste videli u TV prenosu odlučio meč

Da li je Partizan zbog ovoga ispao iz Evrope? Detalj koji niste videli u TV prenosu odlučio meč

Mondo pre 5 sati
Partizan je odigrao herojski, ali nedovoljno. Tim Saše Ilića ispao je iz Lige konferencija, a bio je na korak od senzacije. Na kraju, jasno je da su dva nesrećna gola iz Madrida u samom finišu meča odlučila sudbinu crno-belih, ali možda je ona mogla… »
Poruka iz Španije posle Hetafea: "Partizan je institucija"

Poruka iz Španije posle Hetafea: "Partizan je institucija"

Mondo pre 7 sati
Partizan je pobedio Hetafe u Beogradu, ali š panska ekipa je obezbedila prolaz u Ligu konferencije. Žal u Humskoj ostaje, a posle meča trener gostiju Hose Bordalas dao je izjavu koja bi delimično mogla da umiri navijače Parnog valjka. Govorio je o… »
Krunić: "Momci dali 300% - veče za pamćenje" VIDEO

Krunić: "Momci dali 300% - veče za pamćenje" VIDEO

B92 pre 8 sati
Golman Partizana Miloš Krunić pohvalio je zalaganje ekipe protiv Hetafea i podršku navijača u, kako je rekao, nezaboravnoj večeri u Humskoj. Crno-beli su pobedili španski tim 2:1, ali zbog ubedljivijeg poraza u prvoj utakmici nisu se plasirali u Ligu… »
Nikada nije bilo gore: Istorijski post Partizana u Evropi

Nikada nije bilo gore: Istorijski post Partizana u Evropi

Sport klub pre 8 sati
Eliminacijom od Hetafea u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencije Partizan je ispisao crne stranice svoje istorije. Težak žreb i manjak koncentracije u Madridu surovo su kaznili crno-bele u dvomeču sa favorizovanim španskim timom, što znači da Humska… »
SKener: Sek stalno pretio, Miladinović kao čigra na terenu

SKener: Sek stalno pretio, Miladinović kao čigra na terenu

Sport klub pre 9 sati
Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u Ligu konferencije i pored trijumfa nad španskim Hefaeom u revanš utakmici plej-of runde kvalifikacija rezultatom 2:1. Odlična predstava pulena Saše Ilića i apsolutno zaslužena pobeda protiv nezgodne i… »
Ilić nije hteo da govori o ostavci: „Ovo je Partizan kakav želim da treniram“

Ilić nije hteo da govori o ostavci: „Ovo je Partizan kakav želim da treniram“

Sputnik pre 9 sati
Partizan je završio evropsku sezonu, ali je posle revanša sa Hetafeom u Humskoj ostalo otvoreno možda i važnije pitanje za nastavak sezone – ko će voditi klub u narednom periodu. Uprava crno-belih ranije je najavila da će zajedno sa trenerom Sašom… »
Nikola Čumić: "Kaže mi igrač Hetafea - šta je ovo, koji fudbal mi igramo u Španiji?"

Nikola Čumić: "Kaže mi igrač Hetafea - šta je ovo, koji fudbal mi igramo u Španiji?"

Mondo pre 9 sati
Partizan je pobedio Hetafe 2:1 u krcatoj Humskoj, ali to ipak nije bilo dovoljno. Zbog "pomračenja" u prvom meču i poraza od 3:1, Partizan je ispao iz Lige konferencija i neće igrati grupnu (ligašku) fazu ovog takmičenja, a jedan od onih koji noćas nije… »
Bordalas: Srećni smo što smo se plasirali u Ligu konferencije

Bordalas: Srećni smo što smo se plasirali u Ligu konferencije

Politika pre 14 sati
„Znamo da je Partizan veliki klub, tako da nama ovo zapravo jeste čudo” – rekao je trener španskog tima. Trener fudbalera Hetafea Hoze Bordalas izjavio je večeras u Beograd da je mnogo srećan što se njegov tim plasirao u Ligu konferencije. Fudbaleri… »
Saša Ilić: Pričamo o Hetafeu, ne o ostavkama

Saša Ilić: Pričamo o Hetafeu, ne o ostavkama

Politika pre 16 sati
"Ovo je konferencija gde pričamo o Hetafeu, nema potrebe da pričamo o toj temi. Trener fudbalera Partizana Saša Ilić odbio je večeras da odgovori na pitanje novinara da li ostaje na klupi "crno-belih" posle eliminacije od Hetafea u plej-ofu kvalifikacija… »
Saša Ilić: Ovo je Partizan kakav želim da treniram i koji želim da gledam

Saša Ilić: Ovo je Partizan kakav želim da treniram i koji želim da gledam

Danas pre 16 sati
Trener fudbalera Partizana Saša Ilić izjavio je da je veoma zadovoljan igrom svoje ekipe u revanš utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Hetafea i da smatra da su dva primljena gola sa igračom više u prvoj utakmici tog dvomeča… »
Salah i Savić ostali bez Lige Evrope, posle bruke mogu na Zvezdu - Vlahović i Bešiktaš podbacili, ali prošli

Salah i Savić ostali bez Lige Evrope, posle bruke mogu na Zvezdu - Vlahović i Bešiktaš podbacili, ali prošli

Nova pre 16 sati
Fudbaleri Trabzonspora doživeli su debakl u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto su ukupnim rezultatom 5:0 poraženi od Ferencvaroša. U prvom meču u Turskoj bilo je 1:0, a u revanšu je Trabzon morao čak četiri puta da vadi loptu iz mreže… »
Čumić: "Teško mi je - da sam dao onaj gol..." VIDEO

Čumić: "Teško mi je - da sam dao onaj gol..." VIDEO

B92 pre 16 sati
Fudbaler Partizana Nikola Čumić nije mogao da sakrije tugu posle pobede protiv Hetafea, koja crno-belima nije donela plasman u Ligu konferencije. Fudbaleri Partizana su savladali ekipu Hetafea pred punim tribinama u Humskoj rezultatom 2:1 (0:0) u revanš… »
Krunić posle ispadanja Partizana: "Dali smo 300 odsto, ovo je veče za pamćenje"

Krunić posle ispadanja Partizana: "Dali smo 300 odsto, ovo je veče za pamćenje"

Telegraf pre 16 sati
Partizan je pobedom protiv Hetafea u revanšu plej-ofa slavio sa 2:1, ali to nije bilo dovoljno za prolaz dalje, pošto je španski tim u prvom meču u Madridu slavio sa 3:1. Crno-beli su tako ostali bez plasmana u ligašku fazu Lige konferencije, a posle… »
Partizanov "tragičar" otkrio da neće spavati: "Prišao mi igrač Hetafea i rekao da ovo nije doživeo u karijeri"

Partizanov "tragičar" otkrio da neće spavati: "Prišao mi igrač Hetafea i rekao da ovo nije doživeo u karijeri"

Telegraf pre 16 sati
Fudbaleri Partizana odigrali su neverovatan meč, savladali su španski Hetafe u Humskoj u revanšu plej-ofa za Ligu konferencija sa 2:1, ali to nije bilo dovoljno za prolaz dalje. Crno-beli su ostali bez Evrope četvrtu godinu zaredom, ali su mogli ponosno… »
Pobeda Partizana protiv Hetafea koja nije bila dovoljna za plasman u Ligu konferencija

Pobeda Partizana protiv Hetafea koja nije bila dovoljna za plasman u Ligu konferencija

Danas pre 17 sati
Fudbaleri Partizana savladali su španski Hetafe sa 2:1 u revanš utakmici plej-ofa Lige konferencije. To je ujedno značilo i oproštaj crno-belih od Evrope ove sezone, budući da je španski tim doneo prednost od 3:1 iz prvog meča. Početak utakmice pripao je… »
Navijači Partizana podržali trenera i upravu kluba

Navijači Partizana podržali trenera i upravu kluba

Danas pre 18 sati
Fudbaleri Partizana igraju revanš meč plej-ofa Lige konferencije protiv španskog Hetafea. Nakon prvih 45 minuta igre rezultat je 0:0, a Hetafe ima prednost iz prvog susreta od 3:1. Fudbalski klub Partizan prolazi kroz turbulenta vremena. Nakon serije… »

Vesti dana »