Povezane vesti
Zelenski naredio pojačane napade dronovima na Rusiju; Zaharova: Nismo dobili predlog za obnovu pregovora
RTS pre 8 minuta
Rat u Ukrajini – 1647. dan. Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da je naredio vojsci da poveća broj napada dronovima velikog dometa na Rusiju na 1.000 dnevno, sa sadašnjih oko 300. Sa druge strane, portparolka ruskog Ministarstva spoljnih… »
Budanov: Kraj rata u Ukrajini ne treba očekivati do kraja zime
Insajder pre 58 minuta
Šef kabineta ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog Kiril Budanov izjavio je danas da Rusija trenutno ne želi da zaustavi rat u Ukrajini i da kraj sukoba ne treba očekivati do kraja zime. Ukrajina Foto: Tanjug/ AP Photo/ Andrii Marienko "Mislim da… »
UKRAJINSKA KRIZA Novi talas ruskih napada, Kijev pod udarom, Ukrajina uzvraća
RTV pre 1 sat
BEOGRAD - Rat u Ukrajini ušao je u 1.647. dan, a ruske snage tokom noći i jutra izvele su novu masovnu seriju raketnih i dron napada širom zemlje. Ukrajinske vlasti navode da je tokom napada lansirano 258 dronova i više balističkih raketa, dok je… »
Čuveni ukrajinski obaveštajac koji je predvideo tačan datum ruskog napada: Kraj rata u Ukrajini ne treba očekivati do kraja…
Kurir pre 28 minuta
Šef kabineta ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog Kiril Budanovizjavio je danas da Rusija trenutno ne želi da zaustavi rat u Ukrajini, i da kraj rata ne treba očekivati do kraja zime. "Mislim da će vrlo brzo svi videti pregovore, ali će se više… »
Tajani: Ne mislim da će Putin napasti NATO
Politika pre 53 minuta
Italijanski šef diplomatije kaže da Moskvu ne treba potcenjivati zbog sajber napada, ocenjuje da bi Rusija bila poražena u direktnom sukobu sa Zapadom. Italijanski ministar spoljnih poslova Antonio Tajani izjavio je danas da ne misli da će ruski… »
Oglasio se Kijev: Evo kada očekivati kraj rata u Ukrajini
Večernje novosti pre 48 minuta
ŠEF kabineta ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog Kiril Budanov izjavio je danas da Rusija trenutno ne želi da zaustavi rat u Ukrajini, i da kraj rata ne treba očekivati do kraja zime. Foto: Tanjug/AP Photo/Andrii Marienko - Mislim da će vrlo… »
Budanov: Kraj rata u Ukrajini ne treba očekivati do kraja zime
RTV pre 1 sat
KIJEV - Šef kabineta ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog Kiril Budanov izjavio je danas da Rusija trenutno ne želi da zaustavi rat u Ukrajini, i da kraj rata ne treba očekivati do kraja zime. "Mislim da će vrlo brzo svi videti pregovore, ali će… »
Vesti dana »
(Foto) Aktivirao se požar kod Lučana, ugrožaveno više od 100 hektara šume
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 87 povezanih
Kineski premijer: Poplave odnele veliki broj života, nastaviti potragu za nestalima
Euronews pre 48 minutajoš 27 povezanih
Završena rasprava po svim tačkama dnevnog reda, u ponedeljak dan za glasanje
Newsmax Balkans pre 8 minutajoš 25 povezanih
Zvezda dobila najlakši žreb u Ligi konferencija: Nije mogla da poželi bolji put, sve joj se otvorilo
Mondo pre 3 minutajoš 31 povezana