Povezane vesti
Naša pevačica (47) objavila fotografiju u kupaćem, evo zbog čega joj žene aplaudiraju (FOTO)
Nova pre 1 dan
Slađa Alegro otišla je na zasluženi odmor sa porodicom, suprugom i ćerkom, odakle se svakodnevno oglašava. Pevačica uživa u jednom luksuznom rizortu u Turskoj, u Bodrumu. Tokom letovanja neizostavan je i trend fotografija u bikiniju kome nije odolela ni… »
"Kaže mi ćerka da mi je zbrčkan stomak": Slađa Alegro objavila fotku u kupaćem, pa priznala šta je uradila
Telegraf pre 1 dan
Slađa Alegro otišla je na zasluženi odmor sa porodicom, suprugom i ćerkom, odakle se svakodnevno oglašava. Naime, pevačica uživa u jednom luksuznom rizortu u Turskoj, u Bodrumu, a kako se provodi, objavljuje na Instagramu. Tokom letovanja neizostavan je… »
"Kaže mi ćerka da mi je zbrčkan stomak" Naša pevačica (47) objavila fotografiju u kupaćem bez trunke kompleksa, žene joj…
Blic pre 1 dan
Pevačica je napravila pauzu od nastupa i podelila fotografiju u bikiniju na Instagramu, uz duhovit komentar o svom stomaku. Njenu iskrenost i samopouzdanje podržale su mnoge žene u komentarima. Pevačica Slađa Allegro (47) sa suprugom Zoranom i ćerkom… »
Vesti dana »
Međunarodni rezidualni mehanizam u Hagu: "Neće biti obdukcije generala Ratka Mladića"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Liverpul razbio kasu: Za francusku zvezdu daju neverovatnih 123 miliona
Kurir pre 8 minutajoš 1 povezana