Povezane vesti

Alan Litl: Sreo sam Mladića u ranoj fazi rata u Bosni i doživeo ga kao opasnog fanatika

Alan Litl: Sreo sam Mladića u ranoj fazi rata u Bosni i doživeo ga kao opasnog fanatika

BBC News pre 48 minuta
BBC specijalni dopisnik Alan Litl sreo je 'bosanskog kasapina' u ranoj fazi sukoba tokom raspada Jugoslavije. Komandant bosanskih Srba Ratko Mladić, nazvan „bosanski koljač“ zbog dela počinjenih tokom balkanskih ratova 1990-tih, umro je u zatvoru. BBC… »

Radio 021 pre 11 sati
BBC specijalni dopisnik Alan Litl sreo je 'bosanskog kasapina' u ranoj fazi sukoba tokom raspada Jugoslavije. Reuters General Vojske Republike Srpske Ratko Mladić odlazi sa sastanka na aerodromu u Sarajevu, 13. aprila 1993. Komandant bosanskih Srba Ratko… »

Danas pre 11 sati
Komandant bosanskih Srba Ratko Mladić, nazvan „bosanski koljač“ zbog dela počinjenih tokom balkanskih ratova 1990-tih, umro je u zatvoru. BBC specijalni dopisnik Alan Litl prisustvovao je raspadu bivše Jugoslavije i upoznao Mladića u ranim mesecima rata… »

Južne vesti pre 11 sati
Reuters General Vojske Republike Srpske Ratko Mladić odlazi sa sastanka na aerodromu u Sarajevu, 13. aprila 1993. Komandant bosanskih Srba Ratko Mladić, nazvan „bosanski koljač“ zbog dela počinjenih tokom balkanskih ratova 1990-tih, umro je u zatvoru… »

Vesti dana »