Povezane vesti

SOFIJA SE JAVNO IZVINILA DANETU! Nastao haos!

SOFIJA SE JAVNO IZVINILA DANETU! Nastao haos!

Svet & Skandal pre 7 sati
Nakon burnog gostovanja u emisiji „Narod pita“ na televiziji Pink, učesnica rijalitija „Elita 9“ Sofija Janićijević obratila se svojim pratiocima na društvenim mrežama emotivnom porukom. Ona je bila na meti žestokih kritika i pitanja gledalaca povodom… »
"Svet ume da bude surov" Nakon što se suočila sa Danetom (70) uživo u emisiji, oglasila se Sofija Janićijević, nije joj lako…

"Svet ume da bude surov" Nakon što se suočila sa Danetom (70) uživo u emisiji, oglasila se Sofija Janićijević, nije joj lako…

Blic pre 10 sati
U poruci je naglasila da joj je teško zbog pritisaka i osuda, ali da ne želi da se preda. Sofija se javno izvinila Danetu za ružne reči i priznala da ju je emisija duboko pogodila. Nakon izuzetno turbulentne večeri u emisiji „Elita - Narod pita“, u kojoj… »
"Svet ume da bude surovo mesto" Sofija se oglasila nakon haosa u programu uživo: Ova tuga me neće definisati...

"Svet ume da bude surovo mesto" Sofija se oglasila nakon haosa u programu uživo: Ova tuga me neće definisati...

Kurir pre 15 sati
Nakon haosa koji je izbio u emisiji "Narod pita", oglasila se Sofija Janićijević koja je satima slušala brojne kritike i pitanja gledalaca. Nakon svega što se izdešavalo tokom večeri, Sofija se obratila pratiocima, a prema njenoj objavi, može se… »
Muk u studiju Pinka! Dane (70) se uključio u emisiju uživo, Sofija mu se javno izvinila pa priznala da li su bili intimni…

Muk u studiju Pinka! Dane (70) se uključio u emisiju uživo, Sofija mu se javno izvinila pa priznala da li su bili intimni…

Blic pre 21 sat
Gledateljka Nena Opozicija tvrdila je da su Sofija i sedamdesetogodišnji Dane imali intimnu vezu, što je Sofija demantovala uz objašnjenje zbog njegovog zdravstvenog stanja. Sofija je potvrdila da su poruke između nje i Daneta, koje je Nena iznela… »
Haos uživo u programu! Sofija se javno izvinila Danetu (70), otkriveni detalji njihove intime: Htela sam da...

Haos uživo u programu! Sofija se javno izvinila Danetu (70), otkriveni detalji njihove intime: Htela sam da...

Kurir pre 21 sat
U programu uživo nastala je prava mala drama kada je Sofija Janićijević gostovala u emisiji zajedno sa Dačom Virijevićem i Urošem Stanićem, a vrhunac večeri bio je kada se uključila gledateljka Nena Opozicija, a zatim i Dane (70). Jasno je da je Sofijino… »
Dane (70) se uključio u emisiju i nastao haos: Sofija Janićijević konačno otkrila da li su bili intimni

Dane (70) se uključio u emisiju i nastao haos: Sofija Janićijević konačno otkrila da li su bili intimni

Telegraf pre 21 sat
U emisiji "Narod pita" voditeljka Anastasija Buđić ugostila je Sofiju Janićijević, Danila Daču Virijevića i Uroša Stanića, a ppravi haos je nastao kada su krenula telefonska uključenja. Veče pre svega nije bilo prijatno za Sofiju, posebno nakon što se u… »

Vesti dana »