Povezane vesti
KAČAVENDA SE UPIŠALA! Ja sam jer presvlačila! Vanja Živić: Kad god se napije ona se upiša!
Svet & Skandal pre 1 sat
Bivša učesnica rijalitija Vanja Živić gostovala je u emisiji i u ekskluzivnom intervjuu za SCANDAL! otvoreno i bez dlake na jeziku govorila o svom iskustvu u rijalitiju, odnosu sa Milenom Kačavendom, ali i o svojoj priči sa Markom Janjuševićem Janjušem… »
"Pomislila sam kako je glupa": Pevačicu žena bliskog prijatelja optužila da je kriva za raspad njenog braka
Nova pre 7 sati
Nina Badrić otvoreno je progovorila o neprijatnom događaju iz svog privatnog života koji je bio direktna inspiracija za njen hit singl „Čuvam njen dom“. Ninu je supruga njenog bliskog prijatelja optužila da je kriva za raspad njihovog braka, iako je… »
"Optužila me da joj rasturam brak" Nina Badrić doživela neprijatnost od žene svog bliskog prijatelja: "Pomislila sam kako je…
Blic pre 8 sati
Nina Badrić je inspiraciju za pesmu 'Čuvam njen dom' pronašla u neprijatnoj situaciji kada ju je supruga prijatelja lažno optužila za raspad njihovog braka. Nina ističe da nikada privatno nije bila deo ljubavnog trougla i da ne bi mogla da bude 'druga… »
Ninu Badrić žena prijatelja optužila da joj je rasturila brak: Prvi put javno progovorila o ljubavnom trouglu
Mondo pre 9 sati
Hrvatska pevačica Nina Badrić otvoreno je govorila o priči koja stoji iza njenog aktuelnog singla "Čuvam njen dom". Pesmu je napisala sama, i to za svega pola sata, a inspiraciju je pronašla u stvarnom događaju koji se dogodio njenim prijateljima nakon… »
"Optužila me je da sam s njenim mužem" Ninu Badrić žena prijatelja smatrala krivcem za raspad njihovog braka: Pomislila sam…
Kurir pre 11 sati
Hrvatska pevačica Nina Badrić otvoreno je govorila o priči koja stoji iza njenog aktuelnog singla „Čuvam njen dom“. Pesmu je napisala sama, i to za svega pola sata, a inspiraciju je pronašla u stvarnom događaju koji se dogodio njenim prijateljima nakon… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO U Srbiji aktivno 20 požara na otvorenom: Kod Lučana ugroženo 100 hektara šume, zbog košave službe u pripravnosti, EU produžava pomoć u gašenju do 5. septembra
Insajder pre 8 minutajoš 87 povezanih
Ćerka prijavila prekid kontakta sa Novopazarkom nestalom u Nepalu
Nedeljnik pre 33 minutajoš 27 povezanih
Sednica Skupštine Srbije: Završena rasprava po svim tačkama dnevnog reda, u ponedeljak glasanje
Insajder pre 8 minutajoš 25 povezanih