Povezane vesti

Uhapšen Jovan Radulović Jodžir u Crnoj Gori

Uhapšen Jovan Radulović Jodžir u Crnoj Gori

Telegraf pre 1 dan
Influenser Jovan Radulović Jodžir priveden je u Podgorici, a razlog tome je incident sa policijskim službenikom. Službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica lišili su slobode J.R. (38) iz Podgorice zbog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru… »
Mangupirao se PA GA UHAPSILI! Jodżir pognuo glavu pa progovorio…

Mangupirao se PA GA UHAPSILI! Jodżir pognuo glavu pa progovorio…

Svet & Skandal pre 22 sata
Nakon što se u medijima proširila vest da je crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir priveden zbog narušavanja javnog reda i mira i napada na službeno lice, on se obratio javnosti putem svog Instagram profila kako bi izneo svoju stranu priče. Jodžir… »
"Oduzeli su mi auto, kriv sam": Oglasio se Jodžir nakon hapšenja, otkrio šta se desilo u Crnoj Gori

"Oduzeli su mi auto, kriv sam": Oglasio se Jodžir nakon hapšenja, otkrio šta se desilo u Crnoj Gori

Mondo pre 1 dan
Influenser Jovan Radulović Jodžir oglasio se nakon što je isplivala vest da je uhapšen zbog ometanja i omalovažavanja policijskog službenika. Jodžir se sada oglasio na svom Instagram profilu i ispričao svoju stranu priče. Kako je otkrio, sve se odigralo… »
"Izvređao sam policajca, kriv sam" Oglasio se Jodžir nakon što je uhapšen, otkrio šta se desilo u Crnoj Gori: "Oduzeli su mi…

"Izvređao sam policajca, kriv sam" Oglasio se Jodžir nakon što je uhapšen, otkrio šta se desilo u Crnoj Gori: "Oduzeli su mi…

Blic pre 1 dan
Jodžir je priznao da je bio uhapšen i izvinio se policajcu i njegovoj porodici. Sud mu je odredio kaznu od 900 evra, jer je slučaj okarakterisan kao prekršaj, a ne krivično delo. Influenser Jovan Radulović Jodžir oglasio se nakon što je isplivala vest da… »
"Kriv sam..." Jodžir se oglasio nakon hapšenja, sada su mu oduzeli vozilo: Postoji stvar koju ne znate...

"Kriv sam..." Jodžir se oglasio nakon hapšenja, sada su mu oduzeli vozilo: Postoji stvar koju ne znate...

Kurir pre 1 dan
Nakon vesti koja se brzinom svetlosti proširila po regionu - da je Jovan Radulović Jodžir uhapšen zbog ometanja reda i mira i napada na policajca, čekalo se njegovo oglašavanje, a sada se oglasio i potvrdio navode. Naime, influenser se obratio pratiocima… »
Zapalili mu automobile, uzeo od Crne Gore 25.000 evra, ženine gole slike... Svi skandali uhapšenog Jodžira (foto)

Zapalili mu automobile, uzeo od Crne Gore 25.000 evra, ženine gole slike... Svi skandali uhapšenog Jodžira (foto)

Kurir pre 1 dan
Nakon incidenta sa službenikom policije, Jovan Radulović Jodžir je uhapšen u Podgorici zbog ometanja reda i mira i omalovažavanja policijskog lica, te dobio novčanu kaznu u iznosu od 900 evra. Crnogorski influenser Jodžir je, inače, poznat po brojnim… »
Oglasio se Jodžir nakon što je uhapšen: "Policajac je bio bezobrazan, nisam u pritvoru jer nema..."

Oglasio se Jodžir nakon što je uhapšen: "Policajac je bio bezobrazan, nisam u pritvoru jer nema..."

Telegraf pre 1 dan
Influenser Jovan Radulović Jodžir oglasio se nakon hapšenja i priznao krivicu. Jodžir se oglasio nakon hapšenja sa plaže, te otkrio kako se sve odigralo prekjuče i da je nakon rasprave sa službenikom policajcu i njegovoj porodici uputio izvinjenje zbog… »
Ko je žena uhapšenog Jodžira: Bila u vezi sa Andrijom Miloševićem, a njega zaprosila testom za trudnoću

Ko je žena uhapšenog Jodžira: Bila u vezi sa Andrijom Miloševićem, a njega zaprosila testom za trudnoću

Mondo pre 1 dan
Prema navodima Uprave policije Crne Gore, poznati crnogorski influenser Jodžir, je priveden zbog ometanja i omalovažavanja policijskog službenika Odeljenja bezbednosti Podgorica, a potom je kažnjen novčanom kaznom od 900 evra. Jodžir je godinama unazad… »
"Mrtva usta ne govore" Uhapšeni Jodžir tvrdio da je njegov otac bio sa Ksenijom Pajčin: Gledamo majka, sestra i ja...

"Mrtva usta ne govore" Uhapšeni Jodžir tvrdio da je njegov otac bio sa Ksenijom Pajčin: Gledamo majka, sestra i ja...

Kurir pre 1 dan
Vest o hapšenju Jovana Radulovića Jodžira zbog ometanja reda i mira i navodnog napada na policajca, brzo se proširila, a influenser je ranije bio sklon skandalima i šokantnim izjavama kojih se region priseća nakon ove vesti. Tako je Radulović jednom… »
Uhapšen poznati crnogorski influenser?

Uhapšen poznati crnogorski influenser?

B92 pre 1 dan
Poznati crnogorski influenser navodno je uhapšen u Podgorici zbog ometanja i omalovažavanja policijskog službenika, a potom je kažnjen sa 900 evra. Kako je objavljeno na nalogu Uprave policije Crne Gore na mreži X, "J.R. (38) je lišen slobode zbog… »
Influenser Jodžir uhapšen u Crnoj Gori: Bio kandidat za predsednika, kažnjen zbog ometanja policije

Influenser Jodžir uhapšen u Crnoj Gori: Bio kandidat za predsednika, kažnjen zbog ometanja policije

Nova pre 1 dan
Podgorička policija uhapsila je influensera Jovana Radulovića, poznatog kao Jodžir, zbog ometanja i omalovažavanja policijskog službenika, saopštila je Uprava policije Crne Gore. Kako je navedeno u objavi na društvenoj mreži X, 38-godišnji Radulović je… »
Uhapšen Jovan Radulović Jodžir u Crnoj Gori: Oglasila se Uprava policije

Uhapšen Jovan Radulović Jodžir u Crnoj Gori: Oglasila se Uprava policije

Blic pre 1 dan
Radulović je kažnjen novčanom kaznom od 900 evra na Sudu za prekršaje. Podgorička policija je uhapsila influensera Jovana Radulovića zbog ometanja i omalovažavanja policijskog službenika. Podgorička policija uhapsila je influensera Jovana Radulovića (38)… »
Dva puta mu paljen auto: Priveden Jovan Radulović Jodžir, a ovo su svi njegovi ekscesi – o fotografijama njegove žene brujao…

Dva puta mu paljen auto: Priveden Jovan Radulović Jodžir, a ovo su svi njegovi ekscesi – o fotografijama njegove žene brujao…

Blic pre 1 dan
Jovan Radulović Jodžir je priveden u Podgorici zbog incidenta sa policijom i platio je kaznu od 900 evra. Poznat je po brojnim ekscesima u proteklim godinama. Jovan Radulović Jodžir priveden je u Podgorici, zbog incidenta sa policijskim službenikom. Kako… »
Evo na koliko je kažnjen Jodžir zbog ometanja i omalovažavanja policijskog službenika mora ovoliko da plati

Evo na koliko je kažnjen Jodžir zbog ometanja i omalovažavanja policijskog službenika mora ovoliko da plati

Blic pre 1 dan
Odmah mu je izrečena kazna od 900 evra na sudu za prekršaje. Jodžir je poznat po brojnim skandalima i incidentima koji su ga pratili poslednjih godina. Influenser Jovan Radulović poznatiji kao Jodžir uhapšen je u Crnoj Gori. Njemu je odmah izrečena… »
Ko je uhapšeni influenser Jodžir: Palili mu auto, kandidovao se za predsednika CG, žena mu bila u centru skandala

Ko je uhapšeni influenser Jodžir: Palili mu auto, kandidovao se za predsednika CG, žena mu bila u centru skandala

Mondo pre 1 dan
Radulović je priveden zbog ometanja i omalovažavanja policijskog službenika Odeljenja bezbednosti Podgorica, navodi Uprava policije Crne Gore. Službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica lišili su slobode J.R. (38) iz Podgorice zbog prekršaja iz člana 11… »
Influenser koji je vređao policajca tvrdio da mu je otac imao aferu sa Ksenijom Pajčin: "Mrtva usta ne govore"

Influenser koji je vređao policajca tvrdio da mu je otac imao aferu sa Ksenijom Pajčin: "Mrtva usta ne govore"

Mondo pre 1 dan
Jovan Radulović Jodžir našao se ponovo u žiži javnosti nakon što su crnogorski mediji objavili vest da je uhapšen. Kako se navodi u zapisniku, influenser je lišen slobode zbog ometanja i omalovažavanja policijskog službenika, a potom je i kažnjen na Sudu… »
Uhapšen Jovan Radulović Jodžir! Oglasila se Uprava policije, ovo su detalji

Uhapšen Jovan Radulović Jodžir! Oglasila se Uprava policije, ovo su detalji

Kurir pre 1 dan
Kako pišu crnogorski mediji, influenser Jovan Radulović Jodžirpriveden je u Podgorici, a razlog tome je incident sa policijskim službenikom. Službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica lišili su slobode J.R. (38) iz Podgorice zbog prekršaja iz člana 11… »
Influenser priveden nakon incidenta s organima reda, Jodžir u policiji zbog vređanja policajca

Influenser priveden nakon incidenta s organima reda, Jodžir u policiji zbog vređanja policajca

Dnevnik pre 1 dan
Influenser Jovan Radulović Jodžir priveden je u Podgorici, a razlog tome je incident sa policijskim službenikom. Službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica lišili su slobode J.R. (38) iz Podgorice zbog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru… »
Jodžirovi skandali tresu region! Dva puta mu palili automobile, a sada priveden zbog napada na policiju

Jodžirovi skandali tresu region! Dva puta mu palili automobile, a sada priveden zbog napada na policiju

Telegraf pre 1 dan
Uhapšen Jodžir: Oglasila se Uprava policije

Uhapšen Jodžir: Oglasila se Uprava policije

Mondo pre 1 dan
Službenici Odeljenja bezbednosti Podgorica lišili su slobode J.R. (38) iz Podgorice zbog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru, na štetu policijskog službenika. Novčana kazna Prema navodima Uprave policije Crne Gore, Radulović je priveden… »
Evo na koliko je osuđen Jodžir: Kazna mu izrečena odmah!

Evo na koliko je osuđen Jodžir: Kazna mu izrečena odmah!

Telegraf pre 1 dan
Zbog napada na službeno lice, influenser Jovan Radulović Jodžir, priveden je juče i odmah osuđen. Naime, kako se navodi, Jodžir je u Podgorici uhapšen zbog zbog ometanja i omalovažavanja policijskog službenika, objavila je Uprava policije na društvenoj… »

Vesti dana »